19. lokakuuta 2011

Suomalaisia personal trainereita esittelyssä 2/5: Katarina Tunturi

Sarjani personal trainereista jatkuu jälleen. :) Tällä kertaa esittelyssä on Katarina Tunturi. Hän on itse asiassa ensimmäinen henkilö esittelysarjoissani, jota en ole koskaan tavannut. Halusin tehdä hänestä kuitenkin jutun, sillä näihin asioihin perehtynyt kaverini Sami suositteli häntä. :) Joten voila:
Oma nimesi: Katarina Tunturi
Ikäsi: 33v.
Ammattisi: valmentaja/yrittäjä
Koulutuksesi: FAF personal trainer, Elämäntaidonvalmentaja (valmistunut Marika Borgin etv-vuosikurssilta 2009-2010), IKSA kahvakuulaohjaaja, lisäksi lukuisia liikunta-alan kursseja vuosina 1996-2011.
Miksi olet PT? Pidän ihmisistä ja tästä monipuolisesta työstä, haluan innostaa ja ohjata ihmisia kiinnostumaan omasta elämästään ja hyvinvoinnistaan. Työni on äärettömän antoisaa, siksi sitä jaksaa!
Minkälaisiin asiakkaisiin olet erikoistunut? Asiakkaita on laidasta laitaan. Suurin osa asiakkaista haluaa takaisin entisiin mittoihinsa ja löytää uudelleen aktiivisen elämäntavan. On myös asiakkaita, jotka vasta myöhemmällä iällä kiinnostuvat hyvinvoinnistaan ja alkavat eläkeiässä liikkua ensi kertaa terveyden säilyttämisen vuoksi. Minulla ei ole erikoisalaa, mutta valmennuksessa on aina kyse muutoksesta, siihen osaan antaa vahvan ammattitaitoisen tuen ja mallin. Valmennen myös liikunta-alan ammattilaisia ja mm. fitnessurheilijoita.
Mitä tarjoat asiakkaillesi? PT-asiakkaani oppivat valmennuksen aikana tuntemaan kehonsa, tavoitteenani on ohjata asiakasta niin että hän oppii tulkitsemaan kehoaan ja tekemään fiksuja valintoja ja ennen kaikkea, ottamaan vastuun itsestään. Treeniin perusteet, jotka siirtyvät lajista toiseen niin että kehitys on turvallista, tehokasta ja mielekästä. Lupaukseni on kasvattaa oikeaa asennetta, jota tarvitaan tulosten saavuttamiseen ja jatkuvaan mielekkääseen elämään. Elämäntaidon valmennuksen myötä tiedän jokaisen saavan lisää muutosvoimaa, selkeyttä ja rohkeutta sekä konkreettisia eteenpäin vieviä tekoja lähemmäksi omia jokaisen henkilökohtaisia etappeja.
Mikä on mottosi? Onneni on elämänasenteessani, tänäänkin muistan sanoa Kiitos!
Miten sinut saa kiinni? Sähköpostitse parhaiten, ensikontakti katarina@katarinatunturi.com
Mikä on terveysvinkkisi (saa antaa vain yhden vinkin)? Pyhitä itsellesi päivittäinen hiljainen hetki, se virkistää ja puhdistaa. Esimerkiksi 15 minuutin hetki itsellesi aamuisin heti herättyäsi meditoiden on voimallinen lahja itsellesi päivittäin.
Miten itse liikut? Treenaan 5 kertaa viikossa kuntosalilla, lisäksi paljon ulkoilua ja hyötyliikuntaa sekä venyttelyä päivittäin. Treenaan fitnesskisoihin, kisaelämän ulkopuolella aerobiset lajit vaihtuvat.
Mikä on lempi lajisi ja miksi pidät siitä? jos yksi pitää valita, sanon salitreeni. Tarkennan vielä että nimenomaan muokkaava boditreeni, koska minua motivoi treenata yksin, keskittyneesti ja ne lihakset - pidän lihaksista ;)
Nettisivulinkkisi: www.katarinatunturi.com ( uudet sivut työn alla :) )

Koska hinnasto on kiinnostanut joitain lukijoita, pyysin tietoja Katarinalta. Tässä on hänen hinnastoaan tällä hetkellä (saattaa muuttua):
Pt-paketit:
3 kk 6 tapaamista 250e/ kk
3kk 12 tapaamista 390e/ kk
6kk 20 tapaamista 330e/kk
12 kk 40 tapaamista 320e/ kk
Personal training 95e/kerta
Pt-paketin lisänä 75e/kerta
Kuva: Mike Siren

2 kommenttia:

MouMou kirjoitti...

On muuten mielettömän kaunis kuva ja nainen.:)

Helene kirjoitti...

Samaa mieltä! :)

Jaa blogikirjoitus kavereillesi