24. lokakuuta 2011

Pikapäivitys David Wolfen seminaarista (video)

Moikka! Kotiuduin juuri David Wolfen luennolta. Siellä käsiteltiin vaikka mitä raakaruokaan liittyviä asioita ja aika vierähti todella nopeasti. Tänään kuulin lauseen "best day ever" varmaan 30 kertaa ja toin sen ajatuksen kotiinkin hokemalla sitä Tepolle useaan otteeseen. :D
Seminaari kesti melkein neljä tuntia ja siinä ajassa kuultiin tarinoita maasta taivaaseen. Luento oli minusta kaikin puolin erinomainen ja se ei mennyt sfääreihin, mitä etukäteen hieman pelkäsin.
Päälimmäisenä jäivät mieleeni seuravat asiat:
- Davidin kolmas asiakas oli Steve Jobs.
- Ihmiset eivät yleensä näe sitä, mikä on suoraan heidän edessään. Tämä kolahti minuun ja kovaa tänään, vaikka olenkin sen kuullut ennestään jo useaan otteeseen. Tänään olin kuitenkin sille ajatukselle vastaanottavaisempi.
- Minun tulee testata pakurikääpää.
- Minun tulee syödä enemmän marjoja. Kun yleisöstä eräs nainen kysyi sitä, että kuinka paljon niitä voisi syödä, David sanoi,että niitä voisi syödä niin paljon kuin jaksaa.
- Minun tulee syödä enemmän suklaata ja etenkin raakasuklaata. Maistoin tuolla muuten ensimmäisen kerran kaakaopavun ikinä. Se oli hyvää ja minun pitää ehdottomasti ostaa niitä tulevaisuudessa.
Tässä vielä lyhyt muutaman minuutin pätkä seminaarin loppupuolelta, jotta näette kurkistuksen siitä mitä hänen luennoltaan voi odottaa:
EDIT: VIDEO ON POISTETTU TAPAHTUMAN JÄRJESTÄJIEN PYYNNÖSTÄ 31.10.2011

Ja pakko jakaa myös toinen video. Tämä näytettiin luennolla ja siinä 110-vuotias Bernardo kertoo pitkän ikänsä salaisuuden, joka kulminoituu viiteen ruoka-aineeseen.

Oli aivan mahtava nähdä kaikkia tuttuja tuolla paikan päällä ja tulimme Sigridin kanssa sopineeksi myös valmistujaisjuhlista tammikuulle. Eli me molemmat valmistumme tuolloin IIN:stä. :) Nyt nukkumaan, sillä päivä on ollut pitkä, mutta sitäkin antoisampi. Hyvää yötä!

5 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Moi! Kiitos hyvästä postauksesta. Itsekin innostuin sit postaamaan hajanaiset muistiinpanoni seminaarista.

Oli kiva jutella Wolfen seminaarissa. Ihan parasta Intian-reissua sulle ja Tepolle! Odotan innolla postaustasi Tiikeritemppelistä. Terveiset Intiaan ja tiikereille. Namaste! =D

Erica kirjoitti...

Kiitos videomaistiaisista! :)
Suosittelen todella pakurikääpää, olen itse vannoitunut fani. Kahden lapsen kanssa on helposti puolet vuodesta jossain räkätaudissa, nyt tuntuu etten tule kipeäksi millään. Mun jokailtainen 5dl tee koostuu seuraavista aineksista; 2kukkurallista teelusikallista Chagaa (eli pakurikääpää), 2 tl kuivattua nokkosta ja 1 kukkurallinen tl Reishiä. Haudutetaan ei kiehuvassa, mutta kuumassa vedessä 30min ja sitten ruokalusikallinen luomu hunajaa (jossa mukana royal jelly). Nami! :)

Ja vielä kaakaon käytöstä. Suosittelen puhdistamon kaakaonibsejä (ainoita joita voi syödä pelkilteen kun ovat niin hyvälaatuisia). Laita kuppiin tummia luomurusinoita, kaakonibsejä ja marcone-manteleita. Yksi jokaista suukkiin ja - enjoy :)

Helene kirjoitti...

@Liisa :) Käväisinkin ne lukaisemassa. Oli todella mukava tavata myös livenä! :)

@Erica Kiitos vinkeistä! :) Pitää testata!

Anonyymi kirjoitti...

Minun tulee, minun tulee ja minun tulee. Välillä ahdistaa perusteellisesti se, miten ihmiset suorittavat KAIKEN jopa niinkin luonnollisen asian kuin syömänsä ruoan.

Relaa jooko vähän. Pidän paljon blogistasi ja siksi haluaisin kysyä, osaatko olla välillä ihan vaan tekemättä mitään? Nautitko sellaisesta? Mitä jos mokaat? Osaatko antaa itsellesi anteeksi? Entä näätkö itsesi kauniina, hyvänä, riitävänä? Osaatko antaa ihmisille lämpöä ja rakkautta?

Helene kirjoitti...

@Anonyymi Kiitos kommentistasi. :) Laitoin tuosta erillisen vastauspostauksen, sillä kysymyksesi saivat minut miettimään oikein kunnolla. :)

Jaa blogikirjoitus kavereillesi