9. lokakuuta 2011

Meikit esille! Uuden sarjan aloitus

Ostin Hulluilta Päiviltä kaksi kirjaa: "Hyvä paha lisäaine" ja "Aitoa ruokaa". Olisin halunnut ostaa vaikka mitä muuta, mutta nyt on pakko säästää Intian matkaa varten. Kirja "Hyvä paha lisäaine" on tarkoitettu niille, jotka haluavat oppia lukemaan ruoan ja kosmetiikan tuoteselosteita. Ideana on se, että kuluttaja oppii lukemaan tuoteselosteita ja osaa vältää terveydelle haitallisia tuotteita ja suosia terveellisempiä vaihtoehtoja. Kirja maksoi muistaakseni 12.90€, kun normaalisti se on ollut noin tuplan kalliimpi.
P1120705
Ja haluan tässä välissä muistuttaa, etten ole elämässäni ostanut montaa luonnonkosmetiikkatuotetta. Tänä vuonna olen alkanut panostamaan ekologisuuteen enemmän kuin ennen, mutta silti houkutus Diorin ja Chanelin hyllyille on ollut suuri. Ehkä tutustumalla tuotteiden sisältöihin kulutustottumukseni muuttuvat, tai sitten ei. Katsotaan kuinka käy. Tästä syystä aloitankin blogissani uuden sarjan, jossa alan käydä läpi tuttujen tuotteiden tuoteselosteita. Laitan ihan kohta perään ensimmäisen tämän aiheen postaukseni.
Kuvassa: Macin meikkivoidetta, Macin poskipunaa, Diorin luomiväriä, Lancomen rajauskynää, Maybellinen ripsiväriä, BodyShopin kulmienrajauskynää, MSCHIC:n puuteria Dr. Hauschkan huulirasvaa.

8 kommenttia:

Mustikkatyttö kirjoitti...

Onnittelut upeista ostoksista!Olipa tosiaan hyvä alennus.

Olen itsekin tykännyt noista kirjoista tosi paljon! :)

Helene kirjoitti...

@Mustikkatyttö! Kiitos! Ovat tosiaan vaikuttaneet todella hyville ja etenkin tuo "Hyvä paha lisäaine" -kirja on osoittautunut todella hyväksi ostokseksi. Avartaa kyllä.

M K kirjoitti...

Mahtavaa, että aloitat uuden sarjan, jossa käyt läpi tuoteselosteita. Luin keväällä marjoja ja maskaraa-kirjan ja olen siitä asti miettinyt, että kävisin läpi käyttämäni kosmetiikkatuotteet, mutta en ole saanut aikaiseksi, sillä se vie paljon aikaa, niin kuin seuraavassa postissasi toteat.
Olen toivonut, että joku taho esim. Ruohonjuuri järjestäisi luentoja tai tietoiskuja, jonne voisi mennä viisastumaan. En ole kuitenkaan lähestynyt ideallani ketään, eikä kukaan ole toistaiseksi järjestänyt sellaisia. Iso peukku, sillä että jaksat nähdä vaivaa.

Helene kirjoitti...

@MK Olisiko sinulla joku tuote, jonka haluaisit että kävisin läpi täällä blogissa? Mieluiten joku todella yleinen tuote, jonka monet tuntevat. :)

M K kirjoitti...

Ehdotan mielelläni :) hmm, mikähän olisi tarpeeksi yleinen? Käytän päivittäin muun muassa Aqualan L-perusvoidetta, Macin irtopuuteria, Bodyshopin puhdistusvaahtoa, Redkenin hiustenhoitotuotteita. Olisikohan joku näistä sellainen?

Helene Auramo kirjoitti...

@MK Minä en noista käytä kuin Redkenin jotain hiustuotetta, eli voisin ehkä tehdä siitä. :) Katsotaan.. Voisin ehkä tehdä tuosta jonkun gallupin blogiini...

Karol kirjoitti...

Tuota aitoa ruokaa kirjaa ainakin yliopistolla kemian proffa kritisoi osaksi. Kai hyvääkin siinä mutta kirjoittaja oli muistaakseni toimittaja jolla ei esimerkiksi mitään kemian/elintarvikkeiden tms koulutuksia.

M K kirjoitti...

Gallup kuulostaa hyvältä. Omalla kohdalla eniten arvelluttaa meikkivoide, rasvat sekä hiustuotteet. Jaan järkytyksesi myrkkyjen osalta. Ruoan kohdalla tein täysrempan parisen vuotta sitten, nyt pitäisi miettiä kosmetiikkapuolta. Huoh.

Jaa blogikirjoitus kavereillesi