4. lokakuuta 2011

Lauantain fuskauspäivä ja ravintola Glöd

Tässä hieman tarinaa teille viime lauantaista, joka sattui olemaan vapaapäiväni. Silloin ei tapahtunut mitään erikoista, mutta ajattelin paljastaa teille hieman fuskauspäivääni, jotta saisitte minusta myös sellaisen kuvan etten orjallisesti seuraa mitään ruokaohjelmia... :)
Heräsin kyseisenä päivänä ehkä noin ysin aikoihin. Hengasin hetken kanien kanssa ja sitten siivosin hitusen. Suunnittelin myös mahdollista Intian matkaa ensi kuulle. Kaverini on muuttanut Delhiin ja ajattelin käydä siellä häntä moikkaamassa. Lentolippujakin sinne saa ihan hyvään hintaan mm. Hulluilta Päiviltä. Nyt minulla on kotona käynnissä markkinointikampanja, jossa yritän saada Tepon lähtemään mukaan. :D Katsotaan jos se onnistuisi. Tällä hetkellä tilanne näyttää lupaavalta.
Päivällä päätimme lähteä Kamppiin ostoksille. Tavoitteena oli ostaa Tepolle housut. Ne löytyivät, mutta niin löytyi myös minulle takki. Juuri kun olin postannut täällä että harkitsen kaikkia ostoksiani todella tarkaa niin päädyinkin törsäämään.. Noh, puolustuksekseni taytyy sanoa, että olen harkinnut Burberryn trenssiä jo vuosia ja nyt kun sellainen löytyi ja vielä -30% tarjouksesta, oli minun suorastaan pakko ostaa se. Perustelin tätä itselleni ikuisuusostoksena ja kun viimeksi ostin Burberryn takin (7 vuotta sitten), on se edelleen kuin uusi. Joten toivon todella paljon etten runno tätä nyt jotenkin...
Kun tämä takki ja Tepon housut ja paidat oli ostettu totesimme että oli paras lähteä kotiin ennen kuin löytäisimme lisää jotain "tuiki tärkeää". :D
Illalla kävimme uudessä Glöd-ravintolassa viiden ruoan menuta maistamassa. Eli ei ollut kovin terveellinen ruokailu tiedossa, mutta välillä saa hieman nauttia ja fuskata. Tämä kannattaa muistaa aina kun on tekemässä syömisremontteja. Saa fuskata! Annan siihen luvan! :D Olimme ostaneet Waucherilta kupongit kyseiseen ravintolaan, jolloin ateria oli puoleen hintaan normaalin 96€ sijasta.
P1120612
P1120621
P1120615
P1120623
P1120631
En ole muistaakseni koskaan ennen ollut viiden ruokalajin menulla, joten ihana kokemus se oli, mutta en ehkä ihan heti lähtisi Glödiin uudestaan, sillä olen ollut paremmissakin paikoissa ja edullisemmissa. Tämän kommentin sanominen harmitti minua paljon, sillä toivoin todella paljon että olisin voinut suositella kyseistä paikkaa (kyseessä on kuitenkin uusi ravintola ja kunniotan ja haluaisin kannustaa yrittäjiä), mutta valitettavasti en tässä tapauksessa voi suositella.
Söin siellä sokeria ja lihaa (joka ei ollut luomua). Tämä oli minulle iso juttu (ruokarempan suhteen), mutta aina ei voi voittaa ja tuollaisessa paikassa ei kannata alkaa nirsoilla. Muutenkin yritän melko usein miettiä sitä, että mikä sosiaalinen kustannus siitä tulee jos nirsoilee. Minusta voi aina ihan hyvin hieman fuskata. Niin voittaa pidemmän päälle... Tai niin olen sen kokenut.
Illallisen jälkeen kävimme vielä lasillisella Teatterissa ja sieltä suuntasimme kotiin. Kävimme videovuokraamossa ja vuokrasimme elokuvan nimeltä Thor. En voi tuota elokuvaa kyllä suositella, vaikka kuinka haluaisin myös sen tehdä. Päivä oli näistä pienistä pettymyksistä huolimatta kuitenkin ihanan rentouttava ja en miettinyt töitä tai koulujuttuja ollenkaan. Takkikaan ei ole harmittanut pätkääkään muutamaa päivää myöhemmin. :) Oli siis onnistunut päivä.
EDIT: Väliaikatietona muuten se, että olen saanut Tepolta luvan mennä ostamaan Intian liput!!! Jeejeejee! Eli huomenna nähdään Hulluilla Päivillä! Olisin maailman onnellisin jos saisin ostettua ne liput 479€ hintaan. :)

6 kommenttia:

Enne kirjoitti...

Mun mielestä on ihan hyvä ja terveellistäkin pitää kiinni 80/20% periaatteesta, eli kun n. 80 prosenttisesti syö "oikein", on sen 20 prosentin edestä lupa vähän rönsyillä ja herkutella. Elämä on kuitenkin myös nautintoja varten! :)

izzie kirjoitti...

Namm, mitä ruokakuvia! :)

Riina kirjoitti...

Olipa ihanan herkullisen näköisiä ruokakuvia!! Nam :P

Blogissani on muuten haaste, tsekkaapa! :)
http://prettyecoistic.blogspot.com/2011/10/elainten-viikko-4-10-lokakuuta.html

Anonyymi kirjoitti...

Kuinka kauan siitä on kun Kuusinen (vai oliko se sen niminen) lopetti? Ostin silloin loppuunmyynnistä Burberryn tikkitakin, ollut käytössä jonkin verran joka kevät-syksy ja aivan kuin uusi aina vain. Malli vaan tuntuu välillä vanhahtavalta.
-Helinä

Helene kirjoitti...

@Enne Samaa mieltä. :)

@izzie Kiitos! :)

@Riina kiitos! Käyn tsekkaamassa. :)

@Helinä Tikkitakki olisi ihana syystakki myös...Olen katsonut niitä aina silloin tällöin. :)

Cava kirjoitti...

Hei, ei tällaisia kuvia saa laittaa! Kuola valuu ;)

Jaa blogikirjoitus kavereillesi