5. lokakuuta 2011

Jeejeejee!

En voi uskoa, että se on totta. Saimme varattua lennot Hullujen Päivien kautta Delhiin. Jeeeeee! :) Eli olen menossa sinne saamaan hieman perspektiiviä Tepon kanssa. Koska kaverini Oltsu on siellä nykyisin töissä, saimme hyvän mahdollisuuden vierailla hänen luonaan. Lähdemme sinne tämän kuun lopussa. Tämä on minulle erittäin iso juttu mm. siitä syystä, etten ole koko yrittäjyyteni aikana ollut kertaakaan lomalla muulloin kuin kesällä ja jouluna. Ja Intiassa en ole myöskään käynyt koskaan ennen. En voi sanoin kuvailla tätä innostustani ja onnea. :)
Eli tuollaisiin videon fiiliksiin sitä olen menossa. Veikkaan että tulen kyllä järkyttymään melko paljon tuosta paikasta. Tai niin Oltsu tuossa jo varoitteli ja hän tuntee minut jo tarhasta saakka.

5 kommenttia:

Mustikkatyttö kirjoitti...

Onnittelut, teille tulee varmaan mahtava matka! Intia on kyllä melkoinen paikka! :)

Rimpsukaisa kirjoitti...

Delhissä en ole käynyt mutta Sri Lankassa olin vaihdossa 2005,tsunamin jälkeen.Kovin oli samanoloista.Ihania,ystävällisiä ihmisiä,vähemmän ihania hajuja,paljon köyhyyttä,kaunis luonto,itkettävän voimakkaasti maustettua ruokaa..Joskus vielä uudestaan!Hyvää matkaa,varmasti antaa perspektiiviä!

Anonyymi kirjoitti...

Vitsit, todellinen "Mens World". Tuolta videolta saa oikein bongaamalla yrittää bongata naisia kävelemässä kadulla. Monta syytä lienee moiseen. Eipä käy arvosteleminen, sen verran erilainen kulttuuri kuitenkin kyseessä. Onnellista matkaa! En ole itse (vielä) visiteerannut Intiassa, mutta kaikki siellä käyneet ystäväni kertovat ihnisten olleen paras juttu koko reissussa. Ei pöllömpää saada vähän toista tuntumaa näiden yrmyjen stadilaisten kanssamatkaajien sijaan.

-Nimimerkki Tänään työmatkalla huorittelut saanut punavuorelaistyttö

Helene kirjoitti...

@Mustikkatyttö. Kiitos! Niin uskon minäkin. En malta odottaa sitä hetkeä kun olen lentokentällä (vähän niinkuin tuon blogini yläbannerin kuvassa). Se hetki on aina aivan mahtava.

@Rimpsukaisa Kiitos! Et sattuisi tietämään, minne kannattaisi mennä sinne Etelä-Intiaan? Goasta olen kuullut paljon ristiriitaisia kommentteja.

@Anonyymi Kiitos kommentistasi. Totta, en ollut huomannutkaan, että videossa oli pääosin vain miehiä. :) Toivon todellakin, että tutustun paikallisiin. Se jää nähtäväksi. Veikkaan että voi olla hieman vaikeaa jos vain oleilemme Oltsun kämpillä ja reissaamme hänen autokuskinsa kanssa eri puolilla. Eli pitää varmasti tehdä ihan omia retkiäkin... Jos vaikka menisimme käymään sinne Etelä-Intiaan jollekin ihanalle rannalle.

Jaana / Laihdutusvinkkejä kirjoitti...

Hauskaa matkaa vaan Delhiin, on tyodella mielenkiintoinen paikka!

Jaa blogikirjoitus kavereillesi