29. syyskuuta 2011

Suomalaisia personal trainereita esittelyssä 1/5: Hanna Antti-Poika

On aika aloittaa uusi sarja health coach -sarjani jälkeen. :) Mikä olisikaan parempi jatko kuin personal trainerien esittely. Aloitetaan Hannasta, keneen tutustuin alunperin Suunnon järjestämässä bloggajatapaamisessa. Hän on tyyppinä todella mukava, rento ja positiivinen.
Oma nimesi: Hanna Antti-Poika
Ikäsi: 34
Ammattisi: Personal Trainer & Myymäläesimies CocoVi Bar
Koulutuksesi: Olen kouluttautunut Trainer4You’n Personal Trainer koulutusputkessa. Sen lisäksi olen T4U ravinto-ohjaaja sekä T4U kahvakuulaohjaaja. “Aikaisemmassa elämässäni” olen työskennellyt markkinoinnin tehtävissä sekä Helsingin Pörssissä.
Miksi olet PT? Personal Trainerina saan tehdä työtä jota kaikesta sydämestäni rakastan. Haluan auttaa ihmisiä voimaan hyvin. Myymäläesimiehen tehtävä CocoVi Bar’eissa tukee erinomaisesti hyvinvointipalettiani. Superfoodit ovat loistava lisä myös treenattavien ruokavalioon.
Minkälaisiin asiakkaisiin olet erikoistunut? Suurin osa asiakkaistani on naisia iältään 20-50 vuotta. Moni haluaa pudottaa painoa, mutta paljon on myös asiakkaita jotka haluavat taas löytää ilon liikkumiseen ja järkevöittää treenaamistaan.
Mitä tarjoat asiakkaillesi? Minulla on erilaisia valmiita paketteja, joista voit lukea enemmän osoitteesta www.sportslady.fi. Räätälöin asiakkaan toiveiden mukaan aina valmennukset. Tarjoan treenaamisen iloa ja hyviä vinkkejä tuleviin omiin treeneihin.
Mikä on mottosi? “You become what you believe - not what you wish or want, but what you truly believe”
Miten sinut saa kiinni?  sähköpostilla (sportslady.h@gmail.com) tai puhelimitse (050 3243 862). Löydät minut myös www.sportslady.fi sekä blogistani http://sportslady-h.blogspot.com ja Sports Lady on myös Facebookissa. Löydät minut myös Kampin Ruohonjuuren CocoVi Barista sekä Erottajan CocoVi Barista, joka on Green Dress liikkeen yhteydessä.
Mikä on terveysvinkkisi (saa antaa vain yhden vinkin)? Elämästä on osattava nauttia. Kohtuus kaikessa ja herkutellakin saa joskus.
Nettisivulinkkisi: www.sportslady.fi
Muuta: Tervetuloa CocoVi Bariin nauttimaan ihania Smoothieita, tuoreversosalaatteja tai vaikka kuppi meidän ihanaa mantelimaitoon tehtyä kaakaota.

Ei kommentteja:

Jaa blogikirjoitus kavereillesi