27. syyskuuta 2011

Suomalaisia health coacheja esittelyssä 4/4: Pirkko Tavaila

Viimeisenä sarjassani (muttei missään nimessä vähimpänä) haluan esitellä teille health coachin nimeltä Pirkko. Hän kävi vetämässä ystävilleni ja minulle terveysillan muutama viikko sitten. Hän oli ja on aivan ihana. Useat kavereistani halusivat tavata hänet vielä tämän kerran jälkeen.
Hän on valmistunut samasta koulusta kuin missä minä opiskelen tällä hetkellä (IIN) ja hänen taustansa (KTM) on myös sama kuin minulla.
Oma nimesi: Pirkko Tavaila
Ikäsi: 46
Ammattisi: Yrittäjä, Health Coach, hyvinvointivalmentaja
Koulutuksesi: KTM (kauppatieteiden maisteri), MTi (tiedottaja), Health Coach
Miksi olet health coach? Kokonaisvaltainen hyvinvointi on intohimoni. Jokainen aidosti hyvinvoiva ihminen lisää meidän kaikkien hyvinvointia. Rakastan asiakkaideni sparraamista.
Minkälaisiin asiakkaisiin olet erikoistunut? Aikuisiin työssä käyviin ihmisiin, jotka haluavat muuttaa elämäntapojaan voidakseen paremmin. He haluavat syödä paremmin, jaksaa enemmän ja elää iloisemmalla mielellä.
Mitä tarjoat asiakkaillesi? Sitoudun asiakkaaseeni puolen vuoden ajaksi. Asiakas määrittää tavoitteet ja ohjelma muotoutuu niiden mukaan. Ruokavalion lisäksi käsitellään ainakin ihmissuhteita, työtä, liikuntaa ja henkistä kasvua. Ratkaisun avaimet saattavat löytyä yllättävistäkin paikoista. Olen hyvä keksimään arjessa toimivia yksinkertaisia pikkujuttuja.
Mikä on mottosi? Tee unelmista totta. Elämä on nyt.
Miten sinut saa kiinni? Sähköpostitse: pirkko@eatbenow.com Nettisivujen kautta: www.eatbenow.com Puhelimitse: 040 1955 424
Mikä on terveysvinkkisi (saa antaa vain yhden vinkin)? Syyskuun vinkkini: Syö kotimaisia marjoja, omenoita ja luumuja/kriikunoita niin paljon kuin käsiisi saat.
Nettisivulinkkisi: www.eatbenow.com
Muuta: Varaa rohkeasti aika 50 minuutin tapaamiseen, jossa keskustelemme hyvinvoinnistasi. Tapaaminen on maksuton, etkä sitoudu mihinkään.

Ei kommentteja:

Jaa blogikirjoitus kavereillesi