22. syyskuuta 2011

Suomalaisia health coacheja esittelyssä 1/4: Nita Arpiainen

Aloitan täällä uuden sarjan, jossa esittelen joitain suomalaisia hyvinvointikonsultteja (health coacheja). Ensimmäisenä on vuorossa Nita Arpiainen. Hän on valmistunut samasta koulusta, jossa minä opiskelen tällä hetkellä eli Institute for Integrative Nutritionin. Mikäli kouluni kiinnostaa sinua, suosittelen lukemaan tämän aiemman kirjoitukseni aiheesta.
Nita on tyyppinä mukava, innostava ja ihana. Hän on aina reipas ja hyväntuulinen. Minusta erinomainen esimerkki health coachista. :)
Oma nimesi: Nita Arpiainen
Ikäsi: 30
Ammattisi: Kokonaisvaltainen hyvinvointikonsultti, elämäntaidonvalmentaja ja JourneyDance -ohjaaja.
Koulutuksesi: Olen New Yorkin Institute for Integrative Nutritionista valmistunut Hyvinvointikonsultti. Suomessa olen käynyt Valmentamon elämäntaidonvalmentajan koulutuksen. Entisessä ammatissani toimin media-alalla mm. tv-tuottajana.
Miksi olet health coach? Intohimoni on välittää hyvinvoinnin sanomaa ja auttaa ihmisiä elämään oman voiman ja sisäisen palon virrassa - saavuttaen ilo, omat unelmat ja optimaalinen terveys. Koen olevani etuoikeutettu kun saan tehdä tätä työtä ja nähdä onnellisia ja elinvoimansa uudelleen löytäviä asiakkaita. Tämä työ tuntuu elämäntehtävältäni.
Minkälaisiin asiakkaisiin olet erikoistunut? Naisiin, jotka elävät stressaavaa elämää ja kokevat tasapainon ja hyvinvoinnin saavuttamisen haasteelliseksi syystä tai toisesta. Erityisesti naiset, jotka kamppailevat itsetunnon, ulkonäköpaineiden sekä riittämättömyyden tunteen kanssa. Myös asiakkaat joilla on ollut tai on edelleen syömishäiriöitä tai tunnesyömistä, sillä olen itsekin kärsinyt niistä ennen.
Mitä tarjoat asiakkaillesi? Tarjoan kuuden kuukauden hyvinvointiohjelmaa joko yksityisesti tai ryhmässä, hyvinvointikonsultointia ja life coachingia. Uutuus tuotteitani nyt syksyllä tulee olemaan yksilölliset detox- ja miracle maker -ohjelmat, kauppakierrokset ja kotikokkaukset.
Syksylle on myös tarjolla monipuolinen valikoima erilaisia valmennusiltoja, hyvinvointipäiviä ja retriittejä. Niistä tarkemmin täällä. Tarjoan hetkiä irti arjen kiireestä, läsnäoloa ja kuuntelua asiakkaan tärkeimmissä asioissa. Tärkein tehtäväni on motivoida ja inspiroida, tarjota tietoa, neuvoja ja kannustusta sekä olla kumppani asiakkaani matkalla kohti terveyttä, uutta elämäniloa ja energiaa. Asetan asiakkaani tavoitteet myös omiksi tavoitteiksini. Yhteistuumin pääsee pitkälle, askel askeleelta.
Mikä on mottosi? Oi niitä on monta, mutta nämä kaksi on varmasti ihan ylitse muiden ja inspiroivat aina yhä vain matkalla eteenpäin kohti omia tavoitteita: Ghandin 'Be the change you want to see in the world' ja John Waynen 'Courage is being scared to death, but saddling up anyway.'
Miten sinut saa kiinni? Parhaiten tavoittaa sähköpostilla (nita@nitawellness.com) tai puhelimitse (050 5557766). Mutta voi myös jakaa ajatuksia Nita Wellness:in Facebook-sivuilla tai tutustua rauhassa nettisivuihini tai blogiini. Tavoitteeni on niiden kautta inspiroida ja antaa vinkkejä ja helpotusta arjen rumban keskelle.
Mikä on terveysvinkkisi (saa antaa vain yhden vinkin)? Päästä irti uskomuksesta että sinun tulisi olla jotain muuta kuin mitä olet ja lähde uudenlaiselle tutustumismatkalle itseesi ja omaan kehoosi. Tulet yllättymään kuinka helppoa hyvinvointi voikaan olla kun päästät irti ainaisesta suorittamisesta ja alat kuuntelemaan kehosi todellisia viestejä.
Nettisivulinkkisi: www.nitawellness.fi
Muuta: Ihanaa syksyä kaikille! Nautitaan siitä kaikin aistein ja luotetaan siihen, että ollaan juuri siinä paikassa missä meidän nyt tuleekin olla.

3 kommenttia:

Renja kirjoitti...

Joo Nita on uskomaton neito!

mintsu kirjoitti...

Hyvä postaus! En malta odottaa muiden health coachien esittelyjä :)

mintsu, http://fitnessration.blogspot.com/

Helene Auramo kirjoitti...

@renja Niin on! :)

@mintsu Kiitos! :) Pitää aloittaa seuraavaksi PT-sarja. :D

Jaa blogikirjoitus kavereillesi