7. syyskuuta 2011

Sunnuntaita odotellessa...

Tämä viikko on ollut ihan älytön kaikin puolin. Nämä IIN-lukemiset töiden ohella ovat haastaneet minua oikein toden teolla. Mutta jotain hyvää tästä kaikesta on ollut (oppimisen lisäksi) ja se on ollut se, että päätin tuossa eilen että heti kun tämä tentti on ohi (perjantaina), aion koko ensi viikon syödä vain itse tehtyjä ruokia. :) Eli en mene lounaalle Ravintola Perhoon tai Loisteeseen (jossa kävin tänään). Illalla kokkaan kvinoaa, salaattia ja smoothieita. Se tulee nyt tämän viikon vastapainoksi kun en ole jaksanut tehdä ruokaa ollenkaan.
P1100012Silloin kun minulla on oikein kiire ja en kerkeä tehdä ruokaa (lue jaksa), saatan ostaa kookosveden. Niin tein mm. tänään. Sen lisäksi olen illan litkinyt teetä ja syönyt 70% suklaata. Ei mikään hyvä healthcoach-illallinen todellakaan. Mutta heti kun tämä luku-urakka on saatu työstettyä, on minulla enemmän aikaa itselleni ja aion omistaa koko sunnuntaipäivän rentoutuspäiväksi. :) Eli teen ruokaa, siivoan, hengaan Tepon ja kanien kanssa, pesen pyykkiä, teen kasvohoidon, hoidan kynnet ja rentoudun. Odotan sitä päivää tällä hetkellä todella paljon.
Sellainen juttu pitää vielä kertoa, että söin eilen nuudeleita (ensimmäinen kerta 9 kuukauteen). Vatsani meni siitä aivan sekaisin ja nukuin koko yön todella huonosti. Koko aamupäivän vatsaani sattui... Oli jännä huomata, että entinen lempiruokani oli minulle nykyisin sopimatonta.

2 kommenttia:

Enne kirjoitti...

Kiire on kyllä vihollinen nro. 1 syömisten kanssa! Riski repsahtaa esim. palaveripulliin kasvaa, ja nälkäisenä, verensokerin hurjassa syöksykierteessä sitä on lähinnä luonnonuhka itselleen ja ympäristölleen =D
Pyrin nykyään suunnittelemaan viikot hieman etukäteen niin, että kiirepäiville olisi jo valmiiksi jotain ruokaa jääkaapissa/pakkasessa, ja että käsilaukusta löytyisi aina edes omena, pussillinen pähkinöitä, tai esim. Ruohonjuuresta saatavia raw food-patukoita.

Helene kirjoitti...

@Enne Totta. Pitää käydä ostamassa noit apatukoita taas itsellenikin. Ne kun ovat loppu. "Punnitse ja Säästä" -kaupaassa on niissä ollut kanssa hyvä valikoima. :)

Jaa blogikirjoitus kavereillesi