18. syyskuuta 2011

Sunnuntaiaamuista ja listoista

Sunnuntaiaamuna on ihana herätä siihen että on koko päivä aikaa tehdä juuri sitä mitä haluaa. Itselläni se alkoi listan tekemisellä. Monet lukijani tietävät, että rakastan listojen tekemistä ja niistä onkin parhaat vapaapäiväni rakennettu. Parhaat listat jättävät tietysti varaa myös spontaaniuteen.
P1120270
Join aamuteen jo ennen kahdeksaa kaikessa hiljaisuudessa, mitä nyt Puputsu ja Luna -kanit pomppivat jaloissa. Minulla oli kunnolla aikaa miettiä omaa listaani ja siitä tulikin hieman pitkä... Yli 30 kohtaa... Se taitaa olla ennätykseni ja yleensä listassa olisikin hyvä olla noin kymmenen juttua maksimissaan. Onneksi listan yksittäisten kohtien toteutus on sujunut reippaasti ja olen jo yli 10 kohtaa tehty. Listassani on mm. ruoan laittoa, kouluhommia, työjuttuja, asioiden suunnittelua, gradun tekoa, sähköpostien lähettelyä ja laskujen maksua. Eli tavallaan tylsiä juttuja osa, mutta kun ne on listamuodossa, minusta niitä on paljon mukavempi tehdä. :D
Meillä oli muuten viime viikon keskiviikkona tyttöjen ilta ja kymmenen naisen porukan tämän kuukauden seremoniamestaruudesta vastasin minä. Ei siis liene mikään yllätys, että aiheeksi tuli terveys ja hyvinvointi. :) Kutsuin paikalle luennoimaan aiheesta Pirkko Tavastilan. Hän on valmistunut IIN:stä ja hänen yrityksensä nimi on EatBeNow. Hän oli tehnyt meille maistiaiseksi mm. raakasuklaata ja salaattisipsejä! Juu, luitte oikein... :D Salaattisipsejä. Pitääkin pyytää Pirkon ohje niihin (ja pyytää lupa tänne jakoon), sillä ne olivat aivan superhyviä. Koko LC-18-konkkaronkka rakasti niitä.
Iltamassa teimme myös muutaman harjoituksen. Yksi niistä oli tämä alla olevassa kuvassa oleva ympyrä, johon olette törmänneet täällä blogissani aiemminkin (ehkä 6kk.tta sitten). Kyseessä on "Circle of Life" -kaavio, jonka avulla on tarkoitus löytää oman elämän kehitettävät alueet. Tässä pikainen ohje sen hyödyntämiseen: Laita piste aina keskelle kyseistä kenttää (mm. career/finance/creativity). Jos piste on origossa, on homma sen asian suhteen aivan pielessä, jos se taas on ulkolinjalla, on asiat äärimmäisen hyvin. Tämä tehdään siis täysin subjetiivisesti, eli joku voi olla sosiaaliseen elämäänsä täysin tyytyväinen vaikkei olisi tavannut ketään koko viikkoon, toinen taas voi olla onneton.
P1120272
Missä kohdassa sinun elämäsi tarvitsisi kehitystä? Omalla kohdalla huonosti sijoittuivat viime keskiviikkona mm. terveys, sillä olin flunssassa alkuviikosta. Nyt se on kuitenkin selätetty. :)

Ei kommentteja:

Jaa blogikirjoitus kavereillesi