20. syyskuuta 2011

Sisäpuutarhoja Habitare-messuilla

Käväisin sunnuntaina pikaisesti Habitare-messuilla. Etukäteen olin miettinyt että ostan sieltä ainostaan lehmäntaljan, mikäli sieltä sellainen löytyisi (ei löytynyt), mutta muuta sen sijaan päätyi ostoskassiin. :D  Ja se mikä veti minua erityisesti puoleensa, oli yrttipuutarhat. Ensin törmäsin vanhaan tuttuun ZenGrow-puutarhaan. Siellä oli näytillä tällainen puutarhaseinä, mikä oli minusta erittäin hieno, tosin noin 800 euron hintalappu on minusta ehkä hitusen liikaa. Kyseinen seinä tulee myyntiin loppuvuodesta jos se jotakin kiinnostaa.
P1120318
Tämän jälkeen törmäsin tallaiseen Rousku-yrttilamppuun, missä ei tietääkseni ollut vesipumppua, mutta muuten pidin ideasta ja sen ulkonäöstä.
P1120320
Juuri kun olin lähdössä pois messuilta, törmäsin IndoorGardenin yrttipuutarhaan. Heillä oli tällainen tuote tarjouksessa (89€, normaalisti 99€). Päädyin ostamaan sen ja nyt se on tuossa vieressäni keittiön pöydällä. Pidin tästä enemmän kuin ZenGrown miniyrttipuutarhasta sen designin takia. Hinta taitaa olla suunnilleen samaa luokkaa ja molemmat ovat suomalaisia yrityksiä.
P1120332
Vihdoinkin minulla on oma pieni puutarha kotona. Alakerran Alepassa ei ollut oikein mitään hyviä yrttejä myynnissä, joten tyydyin laittamaan siihen salaattiin ja villirucolan. Basilica ja persilja ovat vuorossa seuraavaksi. Sen paikka on nyt ja varmaan jatkossa keittön pöydällä, ikkunan edessä.
P1120340

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mullakin on tuo Indoor Garden, ja hyväksi havaittu :) Pitää kauan yrtit/salaatit tuoreina ja jopa saa uuden kasvun muutamille aikaan :)

MouMou kirjoitti...

Toi on mun unelma!<3

More To Love!-Mimmi kirjoitti...

Minun poikaystävän töissä tekemä tuo iso ekan kuvan pömpeli! <3

Helene Auramo kirjoitti...

@Anonyymi Toi on ollut aivan loistava juttu. Veikkaan, että ostan vielä toisen Indoor Gardenin. :D Tai sitten tuon seinän jossain vaiheessa

@MouMou Suosittelen. On ollut aivan huippu juttu. :) Nyt on salaatti ollut jo viikon ihan tuoreena tuossa. Ja basilikat & persiljat on siinä myös. Myös kanit diggaa kun saa joka päivä tuosta muutamia herkkupaloja. :D

@Mimmi Se oli hieno! Mutta tosin hieman kallis (800€). Odottelen siis, että siitä tulisi edullisempi versio ulos. Onko teille tulossa sellainen himaan?

Jaa blogikirjoitus kavereillesi