25. syyskuuta 2011

Siivousvinkkejä

Tällä kertaa haluan puhua siivouksesta. Siivous on hieman mukavampaa jos välineet ovat kunnossa, eikö? :D  Eli olen alkanut etsimään uusia ekologisempia puhdistustuotteita ja tällä kertaa esittelen teille Attitude-nimisen sarjan. Sain tällä viikolla itselleni tiedotteen kyseisestä sarjasta ja päädyin sen seurauksena ostamaan kyseisen tuotteen. Tämä taisi olla ensimmäinen kerta kun tiedote saa minut toimimaan välittömästi.
P1120500
Sunnuntainahan on lupa hieman laiskotella, joten copy-pastetan teille ihan suoraan joitain juttuja kyseisetä tiedotteesta. Näin alas en olekaan ennen blogissani vajonnut, mutta minusta tässä tiedotteessa oli paljon hyviä juttuja ja se sai ainakin minut vakuuttumaan kyseisestä tuotesarjasta. :)
Attitude on maailman ensimmäinen sekä sertifioidusti ympäristöystävällinen että hiilidioksidineutraali kodinpuhdistussarja. Sarjaan kuuluvat kodinpuhdistustuotteiden lisäksi myös pyykinpesu- ja huuhteluaineet sekä ilmanraikastimet. Kaikille Attitude-sarjan tuotteille on myönnetty Pohjois-Amerikan arvostetuin ympäristösertifikaatti EcoLogo, joka vastaa eurooppalaista EU-kukka sertifikaattia. Attitude -tuotteet myötävaikuttavat omalta osaltaan taistelussa ilmaston lämpenemistä vastaan. Tuotteiden valmistaja, Kanadalainen Bio Spectra, vähentää aktiivisesti hiilidioksidipäästöjään ja jäljelle jäävät päästöt hyvitetään istuttamalla puita. Myös päästöt, jotka syntyvät tuotteiden kuljetuksessa Suomeen, hyvitetään. 
Attitude-tuotteet on valmistettu yksinkertaisista, luonnollisista ainesosista, kuten vedestä, eteerisistä öljyistä ja sitruunahapoista. Tämä takaa allergisoimattoman, puhtaan ja raikkaan kodin joka ei kuormita ympäristöä. Tehokkaat biohajoavat tuotteet ovat täysin fosfaatittomia ja myrkyttömiä. Attitude-tuoteperhe on lisäksi täysin vegaaninen. 
Näitä tuotteita myyvät mm. K-Citymarket, Stockmann ja Ruohonjuuri.


Ja koska hinnat varmaan kiinnostavat teitä, niin tässä vielä ne törkeästi kopsattuna:
Puhdistusaineet 
Yleispuhdistussuihke 5,90 € 
WC/kylpyhuone puhdistussuihke 5,90 € 
Ikkuna- ja peilinpuhdistussuihke 5,90 € 
Daily Shower puhdistussuihke 5,90 € 
Lattianpesuaine 5,90 € 
Astianpesu 
Käsitiskiaineet 4,90 € 
Konetiskiaine 26 tablettia 11,90 € 
Konetiskiaine 40 tablettia 15,90 € 
Pyykinpesu 
Tahranpoistaja 5,90 € 
Pyykinpesuaineet 1,8l (42 pesua) 15,90 € 
Pyykinpesuaine 26 tyynyä 15,90 € 
Huuhteluaineet 7,50 € 
Eco baby pyykinpesuaine 15,90 € 
Muut tuotteet Ilmanpuhdistimet 9,90 €
Kommenttiosioon olisi kiva saada teidän ajatuksianne pesuaineista, joita käytätte. Mitkä tuotteet ovat olleet hyviä ja mitkä huonoja tuotteita? Mitä asioita kannattaa huomioida kun ostaa puhdistusaineita?

5 kommenttia:

jarna kirjoitti...

Meillä on tuota Attitude-kylppärisuihketta ja oikein on hyvää.

Pyykinpesuaine meillä on tällä hetkellä Ecoveria, hajustamatonta. Meillä on allergikkoja ja atoopikkoja, joten senkin takia hajusteet ovat pannassa.

Huuhteluainetta emme käytä, joskus laitan huuhteluainekoteloon lusikallisen väkiviinaetikkaa ja 5 tippaa laventelia.

Tahranpoistajana ylivoimainen ja ekologinen on sappisaippua. Meillä on sekä palana että liuoksena. Pala kestää kauemmin, mutta joihinkin tahroihin liuos on ykkönen. Sappisaippuan jälkeen vaatehuoltoni on noussut uudelle asteelle!

Tolu on yleispuhdistusaineena loistava ja ekologisempikin, kuin monet muut. Sillä pesemme lattiat, saunan jne.

Keittiösuihkeena on seuraava seos: pari tippaa tiskiainetta ja loput (300-400ml vettä). Toimii!

Enne kirjoitti...

Olen haalinut kotiini Mummi ja minä-merkin erilaisia pesu- ja puhdistusaineita, löytyy osoitteesta http://kauppa.annujaliinu.com/category/25/mummi-ja-mina--ekopesuaineet

Ekologisia pesuaineita, jotka toimivat tarkoitukseensa ja bonuksena tuoksuvat ihan järkyttävän hyvälle! Suosikkina piparmintulle tuoksuva Polkkakarkki-siivoussuihke. Pyykinpesuaineita en ole vielä päässyt testaamaan, mutta muita tuotteita voin lämpimästi suositella!

More To Love!-Mimmi kirjoitti...

Ai että! Sain saman tiedotteen ja ostoslistalle meni heti. Nyt on ollu Maison Bellen puhdistusaineita (myös täysin luonnossa hajoavia ja pullot kierrätettäviä).

Erica kirjoitti...

Mulla on ollut tosi monia eri tuotteita (useita vuosia "ekoilua") useilta eri merkeiltä. Myös attitude on tuttu tuotesarja.

Käytän melkein kaikissa tuotteissa nykyisin Method-sarjaa. Niillä on aivan sairaan hyviä tuoksuja kaikissa tuotteissa! (Nyt käytössä; mandariini tiskipesuaine, ihania käsipesunesteitä, kukkais pyykinpesuaine, kylppäripesu, puulattioidenpesuaine jne.).

Ecoverin sitruunaisesta yleispuhdistusaineesta ja tiskiaineista olen tykännyt, puhdasta tulee.

Suomalaiset Lumme- pyykinpesuaineet ovat kanssa hyviä.

Taina - MoveMe kirjoitti...

Minä olen haksahtanut jossain välissä pesupähkinöihin. Miehen mielestä eivät pese... minä luulen että ero tulee siitä, että esim. treenivaatteita pestessä pyykki haisee "vain" puhtaalle, ja kuidun lämmitessä hienhaju tulee esiin. Normijauheella pestessä jauheen haju peittää hienhajua joka on vaatteeseen pinttynyt vähän kauemmin. En tiedä kumpi meistä kuvittelee pesutehon vääräksi (minä vai mies), mutta normivaatteille pesupähkinät on ihan jees :)

Jaa blogikirjoitus kavereillesi