10. syyskuuta 2011

Kvinoapapuseosta ja uusi välipala

Ihanaa lauantaita kaikille! Oli huippua herätä aamulla niin, ettei minulla ollut mihinkään kiire. Koko viikko on ollut niin kiireinen, että tämä aamu tuli kuin tilauksesta. Huominen päivä tulee olemaan sitten kokonaan vapaata. Tänään joudun tekemään hieman hommia. Kuten tuossa viime viikolla lupailin, niin tänään (alunperin piti muistaakseni alkaa sunnuntaina, mutta päätinkin aloittaa sen etuajas) Minulla alkaa viikon kotiruokakausi, joten katsotaan onnistuuko se.
P1120061
Eilen tein ruoaksi kvinoa-papusekoistusta, johon tuli siis yksi purkki papuja, kvinoaa jonkin verran (todella vaikea määrietellä, mutta kaksi kertaa tuon alla olevan lautaskuvan verran. Olisikohan ollut noin 1.5 desiä?). Mukaan laitoin soijaa, setsuanin pippureita, suolaa ja hieman uutta ostamaani vegepestoa (josta en muuten tykännyt ollenkaan, joten sitä meni erittäin vähän).
P1120063
Lopputulos oli erinomainen ja teen tuota varmaan taas huomenna tai ehkä jo tänään. :)
P1120066Välipalaksi tein tomaattibasilikan. :) Maailman helpoin välipala oli minusta myös hyvänmakuinen. Joskus reseptit/ruokaohjeet voivat olla näinkin yksinkertaisia. :D Omenasta minulle tulee aina toisinaan allergiaa ja en sitä siitä syystä oikein halua syödä sitä. Tämä toimikoon jatkossa omenan korvikkeena.

2 kommenttia:

ulla kirjoitti...

Kas, tein ja söin äsken lähes samaa ruokaa! Vinkkinä sanon, että pinaatin, kurpitsansiementen ja sipulin lisääminen tekee ruuasta entistä maukkaampaa :)

Helene kirjoitti...

Kiitos vinkistä! :)

Jaa blogikirjoitus kavereillesi