21. syyskuuta 2011

Kroppani kiittää!

Jeejeejee! Olen aivan superinnoissani. (Varoitus tähän väliin, että tämä kirjoitus on aivan yltiöinnostunut/positiivine jne. Saattaa siis ärsyttää joitakin lukijoita. :D). Olin tänään nimittäin treeneissä Elixiassa testaamassa uutta Elixia Cardio Energy (30) -tuntia. Ohjaaja oli aivan superhyvä (harmi kun en muista hänen nimeään) ja tunti loistava. Jos joku muu on käynyt testaamassa kyseistä tuntia, niin omaa arviota voi laittaa kehiin kommenttiosion puolella. :) Tunnin lisäksi pääsin muutaman muun bloggaajan kanssa testaamaan Adidaksen uusia adiZero TR -kenkiä.
P1120393
Ensinnäkin on aivan pakko sanoa, että nyt on aivan mahtava olo. Kroppani kiittää ja paljon tuosta tunnista. Jotenkin tämä oli juuri sitä mitä kaipasin tälle viikolle. Sain laitettua aivoni narikkaan koko treenin ajaksi siten, etten miettinyt töitä tai muita projekteja ollenkaan ja se oli iso juttu se.
Enkä ollut muistanutkaan kuinka kivoja tuollaiset ryhmäliikuntatunnit voivatkaan olla. Olen aivan turhaan marmattanut täällä siitä, etten ole löytänyt itseäni kiinnostavaa lajia, kun olenhan minä aina tykännyt noista ryhmäliikuntatunneista jos niissä on vauhtia ja hyvä henki. Ja tämän päivän tunnissa oli juuri noita elementtejä. Sain myös tehtyä syke-ennätyksenikin, 189!!! Se on aika kova. Nyt istun sohvalla ja odottelen kun Teppo tekee luomujauhelihasta jotakin syötävää ja kirjoittelen tätä aivan haltijoissani. :D
P1120396
Päivän toinen kohokohta oli se, että sain itselleni uudet treenikengät mallia Adidas adiZero TR.
Kyseessä on adidaksen syksyn/talven 2011 malliston kengistä. Se on markkinoiden kevein kenkä, vain 160 gramman painoinen. Teppokin ihasteli niitä jo tuossa hetki sitten ja ihmetteli niiden keveyttä. :) Kenkää löytyy pinkissä (sain sellaiset), turkoosissa ja mustassa kuosissa. Kenkä tuntui mukavalta jalassani ja se ei hangannut mistään. Minulla oli entuudestaan muutamia rakkuloita jalassani (kiitos Hunterien), mutta niitä kenkä ei hiertänyt, mikä oli minulle yllätys.
Kengän koosta myös muutama sananen. Normaalisti kokoni on 38,5-39, mutta tämä kenkä oli 39,5 ja se oli sopiva.
Kaiken kaikkiaan kenkä oli minusta todella hyvä ja en keksi siitä mitään huonoa sanottavaa. Kaupassa olisin ehkä valinnut itselleni mustan, mutta koska edelliset sisälenkkarini ovat mustat, ei siinä olisi kyllä ollut paljoa pointtia. Aion käyttää näitä kenkiä jatkossa ja ne ovat minusta ihanat. Hintaa niillä on kaupassa 120€.
Mukaan tuli vielä pyyhettä, vesipulloa ja alla oleva puteli joka pääsikin heti testiin. Oli ihanan tuoksuista... Nyt minua alkaa jo hieman hävettämään tämä yltiöpositiivisuuteni... Olen ehkä vielä jossain urheilun huumassa... :D Paras siis lopettaa...
P1120400
Nyt siirryn keittiön puolelle ja ruoan jälkeen nappaan kupin Yogi-teetä. Voisin sanoa, että tämä päivä päättyi ihanasti ja juuri tällä hetkellä on aivan mielettömän hyvä olo. Toivottavasti hyvä oloni paistaa tämän tekstin kautta. Ihanaa iltaa teille kaikille!

4 kommenttia:

FaerieS kirjoitti...

Cardio Energy on oikeesti mahtava tunti :) Elixiassa monet ohjaajat on upeita tyyppejä ja omalla persoonallaan saavat paukutettua vielä ihmisistä viimeisetkin mehut irti! :)

Nora kirjoitti...

Aivan mahtavaa kuulla, että olet saanut tuollaiset Kicksit sportista! :D

Pitää käydä kokeilemassa tuo Cardio Energy.

More To Love!-Mimmi kirjoitti...

Hei, olipa kiva nähdä vaikkakin vaan pikaisesti. Sen eilisen ohjaajan nimi oli Inka ja hän vetää klo 17.30 tiistaisin tuntia, mutta ei oikein muuten (muistaakseni). Oli kyllä kiva tunti :)

Helene Auramo kirjoitti...

@FaerieS Pitää kyllä käydä tuolla tunnilla vielä toisen kerran. :)

@Nora Joo, tuli kyllä saatua melkoiset kicksit. :D Pitää käydä selkeästi useammin noilla tunneilla. Eli salin metsästys alkakoon. :)

@Mimmi Joo, oli tosi kiva nähdä! :) Kiitos noista tiedoista. Harmi kun tunti on tiistaina. Mulla on silloin graduryhmä, joten se ei sitten oikein sovi. :(

Jaa blogikirjoitus kavereillesi