24. syyskuuta 2011

David Wolfe Suomessa 24.10.2011

Yksi kouluni parhaimmista luennoista on ollut David Wolfen luento raakaruoasta ja superfoodeista. Nyt kyseinen herra on tulossa Suomeen ja sinne on suorastaan pakko mennä. Lippujen hinnat ovat 60€/kpl.David Wolfe on vetänyt  omat syömisensä todella äärirajoille ja itselleni kyseinen ruokavalio (tai tapa elää) ei ole sopiva ainakaan tällä hetkellä. Hänellä on kuitenkin paljon hyvää sanottavaa jokaiselle ja hänen puheistaan voi suodattaa aimo annoksen juttuja myös omaan elämään. Voin omista kokemuksistani kertoa esimerkiksi sen, että raakaruokaan ei kannata siirtyä yhdessä yössä. Ainakin minulla se oli enemmän tai vähemmän katastrofi.


Jos joku teistä on menossa kuuntelemaan häntä, niin kommenttia voi laittaa kommenttiosioon. Olisi kiva nähdä siellä! :) 

6 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Moi, Helene! Wolfessa nähdään. Wolfen viimesyksyinen kaksipäiväinen luento oli ainakin ihan mielettömän hyvä.

Ja tosiaan, jokaisen kannattaa kuulostella omaa kehoaan ja vointiaan. Nestemäinen raakaruokavalio sopii joillekin, toisille taas sopii maadoittavampi ja lämmittävämpi ruokavalio. Mutta kaikki voivat hyötyä innostuksesta ja uusimmista tutkimustuloksista terveyden saralla. Avoimella mielellä innostusta ja ideoita hakemaan. =D

Helene Auramo kirjoitti...

@Liisa Kiva! Nähdään siis siellä. :)

Erica kirjoitti...

Pakko ängetä tähänkin vastaamaan.. En pääse tulemaan kun minulla on tuo ihan pieni vintiö, joka vaatii äidin palveluita parin tunnin välein, mutta innolla odotan kaikkia postauksia mitä tapahtumasta jälkeenpäin irtoaa.

(Btw. Käyn muuten Davidin nettikurssia "Raw Certification":ia BodyMindInstitutionilla :) )

Helene kirjoitti...

@Erica wow! Onko ollut hyvä kurssi? Milloin alotit? Kiinnostaa todella paljon. Itse olen harkinnut samaa juttua. :)

Erica kirjoitti...

Joo, on ollut tosi hyvä! Kaveri opettaa kotoaan käsin :) Kertoo siis ihan back to basics että miten elää, miten syö, mistä hakee vettä ja toki siis sitä ihan hard core tietämystään eri kasveista yms.

Välillä vetää vähän filosofiseksi, mm. puhuu arkkityypeistä, steinerlaisuudesta, maan sielusta jne., nuo menee omalta osaltani osin hiukan yli oman todellisuuteni.

Aloitin pari kuukautta sitten ja olen nyt about puolet katsonut. Materiaalin saa vuodeksi käyttöönsä.

P.S. Pitäisköhän meidän oikeesti joskus ihan tavata? :) Vois olla aikalailla yhteistä puhuttavaa.

Helene kirjoitti...

@Erica kiitti selvennyksestä. Kurssi kiinnostaa minua todella paljon. :) mutta kyllä se vaikuttaa menevän aika yli monessa suhteessa myös minun maailmankuvani kanssa.
Voisi kyllä tavata joku päivä. Joko kahdestaan tai sitten voisin pitää jonkun HelloHelene -miitin jossain :) Sinne voisi tulla muitakin samoista asioista kiinnostuneita.

Jaa blogikirjoitus kavereillesi