3. heinäkuuta 2011

Wellness-loma tiedossa!

Minulla on yhteensä kaksi viikkoa aikaa rentoutua lomallani (alkaa viikon päästä) ja tämän kiireisen kevään jälkeen lähdin suunnittelemaan ultimate-rentoutus-lomaa. :) Alkuperäinen ideani oli lähteä vain kaupunkilomalle, mutta mitä enemmän asiaa pohdin sen selkeämmäksi ajatukseksi kävi se, että minun tulisi lähteä jonnekkin viikoksi (auringon alle) ja olla tekemättä siellä mitään erikoista paitsi urheilla ja ehkä lukea kirjaa ja kirjoitella blogia (jos netti löytyy)... Katselin Rantapallosta äkkilähtöjä ja päädyin sitten varaamaan liput Hurghadaan (295€, ei paha hinta!).
sunrise
Varasin matkan tällä kertaa vain itselleni, sillä Tepolla on työkiireitä (olisi ollut kyllä huippua saada hänet mukaan, mutta kesällä se ei nyt onnistunut). Tämä on muuten ensimmäinen lomamatkani aivan yksin ja myönnän, että se kyllä hieman jännittää. :)
Olen eilen ja tänään vertaillut eri hotelleja ja päädyin sitten valitsemaan (kaiken sen Excelissä taulukoiden pyörittelyn jälkeen) viikon reissulleni kaksi eri hotellia. Ensimmäiset yöt vietän Hurghada Marriot Red Sea Resort -hotellissa. Sen läheisyydessä on Wellness Heath Club, jossa ajattelin käydä testaamassa erilaisia aktiviteetteja, kuten tankotanssia. :D

Toinen valitsemani hotelli on Steigenberger Al Dau Beach, jossa vietän 4 yötä (saanut erinomaisia arvioita TripAdvisoryssä). Molempien valinnassa huomioin terveyteen liittyviä asioita, eli mm. salin ja muiden aktiviteettien määrän. Tarkoituksenani on siis rakentaa kunnon Wellness-loma. :) Oletteko te muuten käyneet jossain wellness-lomalla? Jos olette, niin missä? Ja olisiko antaa vinkkejä Hurghadaan? 

Kuvat lainattu hotellin sivuilta.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olin joitain vuosia sitten Hurghadassa lomalla, ja vaikka turistimeininki ja erityisesti naisia häiriköivät krääsäkauppiaat eivät napanneet, merenalainen luonto on uskomaton. Ihan hotellin rannasta snorklatessa saattoi törmätä mitä ihmeellisimpiin mereneläviin. Suosittelen siis snorklaamista, jos laitesukelluskorttia ei ole, ja uimista muutenkin. Lenkilläkin kävin, mutta paikalliset miehet eivät oikein olleet tottuneet lenkkeileviin naisiin, joten sain palautetta...Mutta varmaan hotellin kuntosalit etc. ovat ok, eikä tule lämpöhalvaustakaan :)

Helene kirjoitti...

Ajattelin mennä kyllä snorklaamaan. Teppo harrastaa sukellusta ja nyt kun hän tuleekin mukaan, saatankin mennä myös kokeilemaan sukellusta. :) Katsotaan.

Lenkkejä voin nyt tehdä Tepon kanssa varmaan melko rauhassa... Raportoin sitten kun olen kokeillut lenkkiä siellä. :)

Jaa blogikirjoitus kavereillesi