20. heinäkuuta 2011

Uinnin aloittamisesta

Sain eilen loistavan idean: Päätin aloittaa uintiharrastuksen. Koska Egyptissä tuli liikuttua niinkin paljon, minun oli suorastaan pakko lähteä liikkumaan ja koska siellä uin joka päivä, minun oli pakko päästä uimaan.
Haaste numero ykkönen oli kuitenkin uikkarit. Minulla ei ole uikkareita, jos ei 15 vuotta sitten ostettuja suhteellisen törkeitä lasketa (jotka ehkä väkisin venyttämällä menisivät päälleni). Sain sitten omasta mielestäni hyvän idean, että menisin Mäkelänrinteeseen uimaan (ensimmäistä kertaa ikinä) ja matkalla kävisin ostamassa uikkarit Suomen Uintikauppa Oy:stä. Uikkarit ja lasit löytyivät ja onnellisin askelin kävelin Mäkelänrinteeseen. Mutta eihän se sitten ollutkaan auki! Ketutti... Ajattelin kaikesta huolimatta pysyä positiivisena ja suunnata matkani Kallion Uimahalliin, joka onkin itse asiassa vielä hieman lähempänä kotiamme. Noh, sekin oli sitten kiinni. Mitä ihmettä?? Päädyin sitten ottamaan ratikan ja menemään kotiin syömään tomaattikeittoa.
Valittelin tästä Facebookissa (että uimahallit on kiinni) ja sain kaksi hyvää ideaa: a) mene Stadikalle ja b) mene Vantaan Flamingon Spa & Wellnessiin. Suuntaan siis stadikalle heti kun vatsatautini (joka iski jälleen) on loppunut. Flamingoon menen testaamaan altaat jossain vaiheessa kun ikävä Egyptin altaita kasvaa sietämättömäksi. Onko kukaan ollut tuolla Flamingossa? Kaverini Ilkka kehui Spa & Wellness -puolta.

7 kommenttia:

Panda kirjoitti...

Mene mereen tai järveen uimaan, nyt on hellanlettas lämmin kesä!

Helene kirjoitti...

Totta Panda! :D

Mutta haluaisin mennä ihan treenaamaan ja silleen urheilu-uimaan. :)

Liisa kirjoitti...

Hei, uiminen on ihanaa! Ja joo, voin pienellä varauksella suositella Flamingon Wellness & Spa -puolta oikein lämpimästi. Varauksella siksi, että en ole käynyt siellä paikan ollessa avoin kaikille. Sen sijaan kävin siellä elokuussa 2008 ennen kuin paikka avattiin. Ystäväni oli siellä töissä, ja työntekijät saivat kutsua yhtenä päivänä läheisiään tutustumaan paikkaan. Aivan ihana oli, vaikka millaisia erilaisia saunoja. Oma suosikkini oli kuitenkin suolahuone sekä sellainen itämaistyylinen mineraaliallas. Paikka oli ainakin tulloin, kun väkeä oli vain vähän, todella rentouttava ja tunnelmallinen. Mutta varsinainen rivakampi uiminen onnistuu kyllä paremmin Stadikalla. =)

Kea Marie kirjoitti...

Kumpulan maauimala on usein kivempi aloitteleville kuntouimareille kuin Stadikka kun radat on lyhyempiä (vrt. 50/25m)... tykkään sitäpaitsi tunnelmasta hieman enemmän kuin Stadikalla. Suosittelen :)

Svea kirjoitti...

Kävin keväällä Flamingon Spa & Wellnes -puolella. Sunnuntaina se toinen puoli oli täynnä perheitä, juoksentelua, kiljumista ja meteiä, mutta S&W -puolella oli ihanan rauhallista. Suosittelen, jos haluat rentoutua. Ja kesäuinteihin suosittelen Kea Marien tavoin Kumpulan maauimalaa!

Velma kirjoitti...

Mä en ollut hirveän innoissani Flamingossa siitä spa-puolesta, kun tykkäsin enempi vesiliukumäistä. :D Toki väkeä on siellä vähän vähemmän ja luulen muutenkin sen sopivan sulle.

Kimmo kirjoitti...

Jos sama vatsatauti teki paluun, niin kannattaa ehkä tsekkauttaa lekurilta, ettei ole esim salmonellaa..

Ei muuta kuin esim Salla P:n kanssa uimatreffit niin saat tekniikkavinkkejäkin. :)

Jaa blogikirjoitus kavereillesi