4. heinäkuuta 2011

Nyt tuli kyllä oikein superhyvä juttu!!! Teppo saikin siirrettyä työjuttunsa ja tulee mukaan reissulle. Eli siitä tuleekin sitten yhteinen wellness-loma. :)
P1100011
Muistakaa muuten juoda riittävästi vettä nyt kun on niin kuuma. Veden ja teen lisäksi olen juonut paljon kookosvettä. Tuo kuvassa oleva purnukka on muodostunut lempparikseni vaikka jonkin verran olen myös juonut Cocowellin ja Kulaun kookosvesiä. Nyt lähden tästä kauppaan ostamaan mustikoita, jotta voin tehdä illalliseksi smoothien. Namnamnam. :)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jee! Kivaa! Kivaa on myös se, että olet alkanut päivittämään hieman useammin. Joka päivä käyn täällä kuitenkin kurkkaamassa :)

t: Ansa

Helene Auramo kirjoitti...

Kiva kuulla Ansa! :) Päivitän tätä niin usein kun jaksan/kerkeän... Viime viikot on ollut aika vauhdikaita niin tämä on tosiaan hieman jäänyt taka-alalle.

cebic kirjoitti...

Olen kuullut paljon tästä kookosvedestä ja mietinkin, että mistähän sitä saisi ostettua ja pääsisi itsekin maistamaan... Veikkaan, että Joensuusta ei sitä saa, ellei joku Punnitse & Säästä tai etninen kauppa myy niitä. Täällä taitaa olla nyt olla kaksi etnistä kauppaa, joista toinen ymmärtääkseni myy kaikkea itämaista settiä. En ole kummassakaan tosin vielä käynyt. Mistä sie olet hankkinut kookosvettä?

Jaa blogikirjoitus kavereillesi