19. heinäkuuta 2011

Matkasyömiseni, -tuliaiseni ja painon saldo

Huomenta kaikille! Viikko vierähti todella nopeasti (liian nopeasti) ja eilen tulimme takaisin Suomeen. Lentokoneesta näkymät olivat aivan uskommattomia ja alla on yksi sieltä nappaamani kuva. Maapallo on niiiin kaunis!
P1100643
Matkalla minulla oli hieman haasteita netin kanssa, joten blogin päivitys oli hieman vaisua. Lisäksi vatsatautini hieman verotti tekemisiäni ja sitten osittain olin vain niin laiskamato, että hengasin mielummin poolilla. :D Pahoittelut siis kaikille niille jotka kävivät täällä useaan kertaan ja joutuivat pettymään kun jutut eivät uusiutuneet.
Alkuperäinen ideanihan oli pitää kunnon wellness-loma Egyptissä ja loppujen lopuksi sellainen se olikin. Uin joka päivä ja tein kaikkea mielenkiintoista: snorklasin, pelasin golfia, kävin kuntosalilla, kävelin, luin kirjaa ja rentouduin kyllä aivan täysin. Egyptin vedet ovat mahtavat ja voin lämpimästi suositella kyseistä paikkaa. Itse aion mennä sinne takaisin mahdollisimman pian. :)
P1100501
Mitä söin?
Ruokavalioni ei pysynyt samanlaisena kuin Suomessa. Pääosin syynä oli se, että siellä kannatti välttää tuorevihanneksia, joten mm. salaatteja en syönyt ollenkaan. Pääasiassa söin keittoja ja sukellusretkillä söin, mitä oli tarjolla (siellä ei viitsinyt nirsoilla kauheasti). Tavallaan siis ihan hyvä juttu oppia/pitää mielessä, että joskus mennään ruoan suhteen täysin muiden ehdoilla. Niin on hyvä.
P1100503
Aamuisin söin yleensä hedelmiä ja sitten hieman leipää. Vettä kului aivan mielettömiä määriä ja minusta usein tunui, että litran pullo vain höyrystyi suuhuni. Niin nopeasti se kului. :)
P1100462
Oli jännä huomata, että mitä söin Suomessa heti seuraavana aamuna kun olimme tulleet kotiin (eli tänään). Kävin kaupassa ja mieleni teki ostaa leipää, juustoa, kurkkua ja tomaattia. Etenkin kurkku ja tomaatti olivat sellaisia asioita, mitä kaipasin todella paljon. Aamun ostoskassini näytti tältä:
P1100690
Mitä toin Suomeen?
Rennon ja onnellisen mielen. :) Mutta jos puhutaan shoppailusta, niin en oikeasti ostanut oikein mitään. En halunnut mukaani mitään krääsää ja siitä syystä Suomeen tuli vain teetä ja mausteita. Niin ja ostinhan ne snorklausvälineet, jotka olivatkin siellä ahkerassa käytössä ja itse asiassa kun vielä hieman tarkemin muistelen, niin ostin kultaisen koppakuoriaissormuksen.
P1100693
P1100697
Olen nyt ladannut matkakuvat Flickriin, ja niitä voi käydä katsomassa täältä, jos kiinnostaa.

Matkan saldona kilot näyttäisi olevan noin +/-0, eli ihan hyvä juttu. :)

Ei kommentteja:

Jaa blogikirjoitus kavereillesi