5. heinäkuuta 2011

Kuinka voi nuorentua 11 vuotta yhdessä päivässä (ja kokovartalokuva)

Oli pakko tulla tännekin jakamaan hyvä juttu... :D Olimme Tepon kanssa eilen Alepassa ja Teppo osti sieltä kaksi olutta (huomaa siis se, että TEPPO osti) ja minulta kysyttiin papereita! :DDD Myyjä sanoi, että lasini tekivät minusta nuoremman näköisen. Hahahaha. Tuon kommentin jälkeen minua ei yhtään haitannut se, että ostin kalliit merkkiaurinkolasit muutama päivä sitten. :D
Facebookissa kaverit jo hieman vitsailivatkin, että ihan turhaa ovat ostaneet silmänympärysvoiteita tms. kun oikea juttu, minkä tarvitsisi on vain hyvät aurinkolasit. :D Tässä alla on kuva laseista ja minusta (taitaa olla ensimmäinen kokovartalokuva minusta täällä blogissa?). Kohta voisin laittaa sen kuvan, joka motivoi minua tähän projektiin. Kyseessä on siis yksi ainoa kuva, joka sai minut pohtimaan elämätaparemonttia. Haluaisitteko nähdä sen? :)
Motivaatiomekko
Kuvassa minulla on mekko, joka on tämän hetkinen motivaatiomekkoni, eli vetoketju ei mene kiinni (vielä) ja onhan se aivan liian kireä muutenkin. Muutama kilo tulisi siis vielä laihtua, niin sitten se olisi täydellinen... Uskalsin tuon kuitenkin ostaa tällä viikolla alennusmyynneistä, sillä olen varma siitä, että kohta se mahtuu minulle. En suostu siihen, että se ei menisi koskaan päälleni... Voi sitä iloa kun pääsen tuon kanssa töihin ja palaveeraamaan tai muuten vaan hengaamaan. :)
EDIT: Tuo mekko/asu ei liity tuohon Alepa-käyntiin mitenkään.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mekko tulee varmasti näyttämään hyvältä! :) laita vain motivaatiokuva (tai kuvia) havainnollistamaan noinkin huimaa painonlaskua, olisi mielenkiintoista nähdä!

Hyvää kesää sinulle :)

Shoegal kirjoitti...

Näytät upealta jo nyt! Ja todella tyylikäs mekko myös :) Varmasti saat kiinteydyttyä vielä sen verran, että tuo mekko on sitten sopiva. Minuakin kiinnostaisi nähdä tuo kuva, joka sinut sai motivoitumaan elämäntapamuutokseen.

Itsestäni on nyt juhannukselta sellaisia kuvia, että ne viimeistään saivat heräämään, että jotain näille vähitellen kertyille ylimääräisille 10-15 kg täytyy tehdä! Mikähän siinä onkaan, että valokuvat jotenkin kaikkein eniten kertoo sen huonon totuuden...

Eeva kirjoitti...

Pakko sanoa Helene, että näytät upealta! Tsemppiä vielä kohtalotoverilta, tämä elämäntapamuutos selkeästikin pukee sua! :)

Jaa blogikirjoitus kavereillesi