24. heinäkuuta 2011

Flamingon Spa & Wellness ja täydellinen kylpyamme

Kävimme Tepon kanssa tänään tutustumassa Flamingo Spa & Wellnessiin. Muutama lukijani oli sitä suositellut ja Facebookin puolella kaverini Ilkka kehui etenkin Spa & Wellness -puolta. Hintaa tälle lystille tuli 25€/hlö (minulla oli virikeseteleitä töistä ja ne kävivät sinne). Tämä maksu oikeutti neljän tunnin pääsyyn vesipuistoon ja Spa & Wellness-puolelle. SW-puolelle oli ikäraja 20v ja tunnelma oli siellä ihanan rauhallinen. Sieltä löytyi usea erilainen sauna (mm. kuusenhavusauna ja erilaisia höyrysaunoja), lämminvesiallas ja mineraalivesiallas. Egyptin ikäväni ei tuosta retkestä kadonnut (itse asiassa jopa hieman paheni), mutta meillä oli siellä kyllä erittäin mukava päivä. Ihmisiä oli aamulla altaissa melko vähän ja välillä meillä oli jopa koko mineraalivesiallas itsellämme.
Paras asia koko Flamingossa oli mineraalivesiallas, jossa pystyi kellumaan ja kuuntelemaan rentouttavaa musiikkia, joka soi vain veden alla. Ihana idea! Kotona mietin, että sellainen olisi ihana amme myös kotonakin ja päädyinkin sitten hieman googlettelemaan sellaista. Hetken etsintöjen jälkeen löysin ehkä täydellisen kylpyammeen. :) Kyseinen amme on Duravitin Nahho ja sen avulla voi mm. kuunnella musiikkia veden alla. Hintatietoja en sille löytänyt ja muutenkaan minä en tuosta voi oikein haaveilla kun kylppärimme on niin pieni. Yritin Tepolle selitettä, että olohuoneessa voisi olla tuollainen kylpyamme, mutta siihen hän vain sanoi, ettei käy ja lisäsi, että "end of discussion". :D Pitäisi kuulemma hommata ensin isompi kämppä.
Noh, löytyi tähän probleemaan myös hieman toisenlainenkin ratkaisu, nimittäin soiva kylpyammeankka iDuck. Ehkä se voisi toimia pienessä kylpyammeessa korvikkeena. :D

Kuvat lainattu täältä ja täältä

Ei kommentteja:

Jaa blogikirjoitus kavereillesi