26. heinäkuuta 2011

Uusi banneri


Blogin kunnostusprojekti oli tarkoitus saada tehtyä tuossa kahden viikon kesälomallani, mutten sitten syystä tai toisesta saanut sitä aikaiseksi. Nyt työpäivän jälkeen sain sen lopulta väsättyä ja voilà:
www.hellohelene.com
Edellinen kaaliaiheinen-banneri oli kyllästyttänyt minua jo hetken aikaa ja halusin hieman kesäisempää juttua. Bannerin kuvissa ovat vasemmasta alkaen:

  • Tomaattikeiton aineksia (tomaattia, vuohenjuustoa, basilikaa ja sipulia). Vaaleanpunainen mössö on ihan vain soseutettua tomaattia.
  • Tracy Anderson näyttää treenimallia. Nappasin hänen kuvansa seinältämme (videotykistä). Kyseinen kuva on hänen dvd:stään Metamorphosis, jota voi ostaa hänen omien sivujensa kautta.
  • Minä lentokentällä muutama viikko sitten valmiina Egyptin matkaan. Olin tuossa hetkessä ehkä maailman onnellisin. :D
  • Taustakuvana on Punainenmeri Hurghadasta. Se oli ehkä maailman kaunein meri ja en malta odottaa sitä että pääsen sukeltamaan sinne uudestaan.

Tässä vielä edellinen banneri:
Kummasta pidätte enemmän?

5 kommenttia:

Karol kirjoitti...

Uusi on tosi kiva!

Liisa kirjoitti...

Molemmat ovat tosi kivoja, mutta ainahan uusi piristää. Ja tosiaan tuosta sun kuvasta paistaa hyvä olo. Toisaalta tietysti olisi kiva nähdä sun kasvot ilman aurinkolaseja. Mutta se on sitten ehkä syksyn uudistus. =)

Mulla on vielä paljon opeteltavaa blogin ulkoasussa. En ole onnistunut tekemään tuollaista hienoa banneria, missä olisi taustalla oma kuva ja päällä useampi kuva. Olen saanut lätkäistyä vain yhden ison kuvan... *neuvoja otetaan kiitollisena vastaan*

Helene kirjoitti...

Kiitos Karol!

Kiitos Liisa! Joo, mietin samaa tuon kuvan suhteen, mutta en löytänyt itsestäni oikein muita uusia kasvokuvia (ainoastaan pari PhotoBooth-kuvaa ja ne on niin epätarkkoja, etten viitsinyt laittaa tuohon).

Tein oman kuvan kuvankäsittelyohjelmalla, joka on maksullinen. En siis oikein osaa antaa vinkkejä muuta kuin Photoshopiin. :(

Martsu kirjoitti...

Uusi on kivan kesäinen ja pirteä! :)

Helene kirjoitti...

Kiitos Martsu! :)

Jaa blogikirjoitus kavereillesi