8. kesäkuuta 2011

Vanhat roihnat

Joku Anonyymi-lukijani pyysi kuvaa vanhoista lenkkareistani (joista mainitsin edellisessä postauksessani). :D En nyt ole täysin satavarma, että ne ovat niin vanhat (15 vuotta), mutta minulla ei ole mitään muistikuvaa muistakaan lenkkareista. Nuo ovat kyllä ainakin kymmenen vuotta vanhat. Pakko olla. Jos jollakin on parempaa tietoa kyseisestä mallista, niin voi laittaa kommenttisioon. Hyvin nuo ovat kyllä palvelleet, mutta nykyisissä Adidaksen lenkkareissa on kyllä huomattavasti parempi juosta. En ollut aikaisemmin edes ajatellut, että vanhani olisivat jotenkin todella huonot, sillä ne ovat vielä kuitenkin suhteellisen hyvässä kunnossa (vesi ei tule lläpi jne.). Ero on kuitenkin huima... Mutta hienosti nuo edelliset ovat palvelleet. Kiitos Puma!
P1090677
Pakko laittaa tähänkin postaukseen vielä muutama uusi kuva Virosta. Olin siellä taas eilen ja huomenna menossa uudestaan. Eilen kuitenkin matkustelin ensimmäistä kertaa maaseudulla, tosin töiden merkeissä.
P1090665
Kävimme syömässä ja juomassa teetä ihanassa kartanossa.
P1090646
Tämä paikka oli kuitenkin ehkä päivän siistein juttu. Se on Viron Neuvostoaikainen sukellusvenesatama, jonka nykyään omistaa joku venäläinen. Kylläpä oli siisti paikka! :)
P1090640
Joku voisi ehkä kysäistä, että miten tuon näköisissä paikoissa voi tehdä mitään töitä, mutta tarkoituksena olikin lähinnä tutustua paikallisiin nähtävyyksiin ja siinä sivussa puhua bisnesjuttuja. :)
Tuli nähtyä uudenlainen Viro ja tutustuttua uusiin ihmisiin. Täydellinen päivä.

2 kommenttia:

Saara kirjoitti...

Hei kirjoita jo, mulla on ikävä sua!

Helene kirjoitti...

Päivitetty on! :)

Jaa blogikirjoitus kavereillesi