23. kesäkuuta 2011

Tentti läpi ja juhannusruokia

Viikon ilta-aherrukseni on nyt palkittu, sillä pääsin health coach -tentin läpi ja olen nyt virallisesti opintojeni puolessa välissä. Jeejeejee! Monivalinnoissa sain 97% oikein ja en oikein meinannut uskoa sitä todeksi, sillä muutamat kysymykset olivat melko hankalia. Minulla on sellainen olo, että "nyt alkaa loma ja olen sen ansainnut!", mutta oikeasti tämä loma kestää vain sunnuntaihin saakka. Aion viettää sen hyvässä juhannusseurassa ja rentoutuen. :)
Juhannuksen olen lähes aina viettänyt mökillä Länsi-Suomessa. Perinnejuhannusruokiin on meidän perheessä kuuluneet mm. erilaiset kalat, uudetperunat, liharuoat ja salaatit. Mökkimme on saaressa ja se asettaa tiettyjä haasteita ruokavalinnoille, sillä siellä ei ole sähköä (paitsi aurinkopaneeli) eikä juoksevaa vettä. Meillä on ollut tapana syödä siellä melko paljon keksejä, karkkia ja sipsejä siis ennen tätä vuotta (tietysti!:)) Tänä vuonna aion tehdä poikkeuksen ja viedä mukanani herkkuja, jotka eivät ole a) sipsejä tai b) karkkeja. Ne jotka ovat lukeneet viime postauksen voivat jo arvata mitä kävin ostamassa... :D Ostin kasan erilaisia jyvä-, seesami- ja kookospatukoita. Kun tulin kotiin oli Teppo käynyt myös ostamassa niitä, joten niitä riittää nyt sitten oikein kunnolla. Teppo oli myös ostanut pähkinöitä ja mulpereita. Minusta on aivan mahtavuutta, että hänkin on alkanut panostaa ruokaostoksissa astetta terveellisempiin asioihin.
P1090780
P1090789
Seuraavaksi taidan tehdä mustikkasmoothien (tai pyytää, että Teppo tekee). Sitä on mennyt varmaan joka päivä tällä viikolla ja on ihana huomata kun kroppa alkaa vaatia sitä. Minun ei tee mieli mitään pastaa tai pitsaa, vaan mustikkasmoothieta! :)
Mahtavaa juhannusta teille!

6 kommenttia:

I'm Lacking kirjoitti...

Mukavaa juhannusta :)

Nora kirjoitti...

Paljon onnea ja reipasta juhannusta!!

Helene kirjoitti...

Kiitos I'm Lacking ja Nora! :)

wilma kirjoitti...

Hei oon ollut aika hiljainen lukija siihen nähden, miten paljon oon sun blogista saanut iloa ja inspiraatiota.. Joten ajattelin korjata asiaa, koska ehkä positiivinen palaute puolestaan motivoi sua kirjottamaan.. :) Oon sitä mieltä, että tää sun blogi on tällä hetkellä paras jota luen, joten toivon, että jatkat samaan malliin! Kaikkea hyvää sun kesään ja toivottavasti sulla on rentouttava loma! :)

Helene kirjoitti...

Kiitos Wilma! Tuollaiset kommentit inspiroivat aina! :) Ja aion jatkaa tätä samaan malliin kuin ennen. Töissä on ollut vaan mieletön vauhti päällä, etten ole oikein siitä syystä jaksanut iltaisin kirjoittaa.. Koetan ryhdistäytyä. :)

wilma kirjoitti...

Postaile sillon kun huvittaa, et sä mitään ryhdistäytymistä tarvi! ;) Parempi vaan ettet ota blogin kirjoittamisesta paineita! Hurghadan loma kuulostaa mahtavalta ja kyllä me lukijat jaksetaan pysyä mukana, vaikka pitäisit kirjoittamisestakin kunnon loman! :)

Jaa blogikirjoitus kavereillesi