1. toukokuuta 2011

Sunday Check-In +0.2kg (Total -7.8kg in seventeen weeks)

Juu, tällä viikolla paino ei pudonnut. Bootcamp on ollut tauolla, olen tehnyt liikaa töitä ja Tracyn treenitkin on jääneet väliin. On juhlittu jne. Kuinka noloa myöntää se täällä? :D Noh, "elämäntaparempan lomaviikko" on nyt ohitse ja huomenna Bootcamp alkaa jo klo 6.15 Hakaniemessä (eli uusi sijainti tästä lähin). Aion siis tsempata nyt oikein kunnolla. Eilen ja perjantaina tuli juhlittua Vappua (mistä syystä tuo painokin on hieman noussut), mutta tänään aion vain hengata kotona ja tehdä erinäisiä rästitehtäviä. Koska minua hieman ketuttaa tuo painonnousuni, niin aion nyt vain höpistä muista jutuista tässä postauksessa... :D

Shoppailujuttuja (jos ei kiinnosta turhanpäiväiset turhuudet, niin kannattaa skipata :D)
On muuten aivan pakko kertoa siitä kuinka sekosin totaalisesti viime perjantaina. :D Kuulin, että liikkeessä Via MonteNapoleonessa oli kaikki tuotteet -50%, joten kipitin sinne saman tien kun kuulin uutisen (tässä vaiheessa kello oli jo noin kuusi siihen aikaan ja parhaat tuotteet olivat varmasti jo menneet). Mutta en sitten voinut vastustaa kiusausta ostaa itselleni hieman uusia juttuja... :D Tarkoituksenani oli vain "hieman käväistä kurkkaamassa" mitä sieltä löytyisi ja ehkä ostamassa vyön. Noh... Vyötä en löytänyt, mutta kaikkea muuta ihanaa (ylläri). Olisin halunnut ostaa erään takin, mutta se oli liian kallis vaikka olikin puoleen hintaan.
P1080957
P1080944
Päädyin ostamaan uudet kengät. Noiden normaali hinta oli 390€, mutta nyt ne lähtivät puoleen hintaan. Eli 195€. Minusta ei kovin paha Givencyn kengistä. Selittelin itselleni kaupassa, että jälleenmyyntihinta on varmasti melko kova (...niin kuin nuo nyt oikeasti raskisin myydä) ja että käytän niitä sitten joka päivä (mikä ei kyllä tule pitämään paikkaansa, mutta uskon että käytän nöita ainakin 50% ajasta seuraavana kesänä). Nyt en sitten saa ostaa mitään uusia kenkiä (ei edes motivaatiokenkiä) muutamiin kuukausiin... Ehkä yhdet vaaleat/valkoiset korkkarit saan ostaa, mutta ei muita. :)
P1080949
P1080950
Kenkien lisäksi ostin mekon. Tuon hintaa en edes kehtaa kertoa, mutta se lähti -60% hinnalla ja minusta se on aivan täydellinen hame töihin. Ja ajattelin, että käyttäisin sitä aina, sillä se on aika perushame. Ja itse asiassa hametta kyllä tarvitsinkin... Eilen olimme käymässä ystävämme Hannan luona juhlimassa Vappua ja minun oli tietysti pakko pukea nuo heti päälleni.
P1080998
P1090002
P1080997
Mahtavaa Vappua kaikille! :)

4 kommenttia:

jarna kirjoitti...

Hame on hieno, just perus, joka käy kaikkeen.

Helene kirjoitti...

@jarna Kiitos. Samaa mieltä. Se on just perus ja klassinen... Menee monta vuotta! :D

I'm Lacking kirjoitti...

Mukavaa vappua.

Todella kaunis asu :).

Taina kirjoitti...

Onnea hienoista tuloksista!
Ja hame on kerrassaan ihana!!!

Jaa blogikirjoitus kavereillesi