10. toukokuuta 2011

Resepti: Terveellinen tomaatti-basilika-kukkakaali-sipuli-keitto

Tänään testasin uutta sosekeittoa ja se oli minusta todella hyvää. Söin sen kylmänä, eli sekoitin soseen vain blenderissä.  Tarvitset siihen seuraavat ainekset:
P1090228
4-5 tomaattia
Puolikas kukkakaali (pieni)
1 pieni sipuli (minä laitoitoin kaksi ja siitä tuli ehkä hitusen liian sipulinen, eräs lukijani kommentoi että jopa yksi sipuli oli liikaa... Joten suosittelen lisäämään vähän sipulia kerralla ja maistelemaan välissä)
Basilikanippu (koko basilika hurahti tehosekoittimeen)
1tl suolaa
Ei muuta. Se oli siinä. Supersimppeli juttu. Ja vitsit kun siitä tuli hyvää. Voin suositella! Ja älkää antako tuon soseen värin haitata. Se maistui paljon paremmalta kuin näytti. :)
P1090230

6 kommenttia:

Manna kirjoitti...

Tätä keittoa pitääkin koittaa seuraavaksi. Vaikuttaa hyvältä reseptiltä, vaikka lopputuloksen ulkonäkö muistuttaakin ehkä enemmän puuroa kuin keittoa. :D Mutta eipä ole ensimmäinen kerta, kun ruoan ulkonäkö ei vastaa sen makua. :)

Viivi kirjoitti...

Näyttää tosi hyvältä! Siis tuossa ylemmässä kuvassa :D Mikähän siinäkin on, että sosekeitot tuppaavat aina näyttämään vähemmän herkkulliselta. Mutta mitä me ulkonäöstä jos maku on kohdillaan :) Laitetaan resepti talteen.

Anonyymi kirjoitti...

Heips! Minkälainen tehosekoitin sinulla on?

Löysin blogisi tänään ja ainakin tähän asti vaikuttanut todella hyvältä! :)

Helene kirjoitti...

@Manna Kiitos kommentistasi! Kerro ihmeessä mitä mieltä olit keitosta sitten kun sen teit. :)

@Viivi Soseet ovat kyllä aina hieman öklön näköisiä ainakin aluksi, muta sitten kun niitä tekee useasti niin ei siihen ulkonäköön enää kiinnitä niin paljon huomiota. Kunhan se maistuu hyvälle. :)

@Anonyymi Ostin sen Anttilasta tarjouksesta. Sen hinta oli joku 50-70€. Se oli silloin alennuksessa. http://www.flickr.com/photos/heleneauramo/5397273203/in/photostream Olen tykännyt siitä, eli se on ollut sen hintaiseksi todella toimiva. :)

Manna kirjoitti...

Tein tätä muutama päivä sitten, ja oli yhdelläkin sipulilla tehtynä liian sipulista omaan makuuni. Täytyy ensi kerralla koittaa varmaan täysin ilman sipulia, tai sitten puolikkaalla. :)

Helene Auramo kirjoitti...

@Viivi & Anonyymi vastasin teille juuri eilen mutta bloggerin ongelmien takia kommetti ei tullut näkyviin. Blogger lupailee että viikonlopun aikana tulisi...

@Manna voi harmi! Kiitos kun laitn kommentin tänne. Lisään sen reseptiin huomenna. En tietystikään halua, että siitä tulee liian sipulista!

Jaa blogikirjoitus kavereillesi