18. toukokuuta 2011

Pippurilöytö

Sovimme maanantaina Tepon kanssa, että minä teen illaksi ruokaa ja Teppo hoitaa viihteen (tarkemmin sanottuna Stargate Atlantis Season kolmosen). Kävin ostamassa kaupasta salaattiainekset ja luomujauhelihaa. Kotimatkalla piipahdin vielä "Punnitse ja Säästä" -kaupassa ja voi vitsit mitä löysin!!!! Oikea aarre! Sichuanin pippureita!
P1090260
Olen syönyt näitä pippureita Dong Bei Hu -ravintolassa ennen elämäntapamuutostani. Ihastuin niihin silloin samantien, enkä ole niitä aiemmin missään nähnyt tai edes osannut kysyä. Kaupassa tunnistin ne ulkonäöltä. Ne ovat todella pippurisia ja aiheuttavat suussa jännän tunteen, mitä en oikein osaa kuvailla... Siis todella hämärän makuisia ja minusta hyvin koukuttavia. Laittelin niitä sitten oikein huolella tuohon jauheliha-papu-tomaatti-kookosruokaan ja tulipa siitä hyvää. Hintaa pienelle pippuripussille oli muistaakseni noin 1-2€. Eli ei mikään superpaha hinta, tosin veikkaan että syön niitä nyt vähän kaikkien ruokien kanssa. :D On taas aika helemäistä toimitaa tämä. :)
P1090259
Muuten elämä on sujunut kivasti, mitä nyt bootcamp on tauolla kun se on nykyisin Hakaniemessä ja en ole jaksanut herätä klo 5.30... Eli saattaa olla, että jatkan sitä vasta kun se alkaa hieman myöhemmin... Jukka hieman kupaili sen suuntaisia juttuja, että toinen ryhmä aloittaisi jossain vaiheessa. :)
Olen nyt myös täysin parantunut flunssasta, mutta jotenkin todella väsynyt (unelias), mikä saattaa johtua allergialääkkeistä. Yritän kaikin voimin saada itselleni supertsempin päälle, jotta jaksaisin liikkua enemmän ja tehdä ruokaa kotona joka päivä, mutta se on ollut hieman haasteellista viime päivinä. Olo on ollut hieman vetelä. Kaksi kiloa olisi pudotettavana... Kuinka saisin itseni pudottamaan ne kilot? Kuinka nopeasti ne voisi saada pois?

5 kommenttia:

jarna kirjoitti...

Meilläkin on shechuanin pippureita ja joissain ruokaohjeissanikin niitä olen kehottanut käyttämään, jos kuka löytää. Ihanan makuisia. Postaukseni aiheesta on täällä:
http://tyylisuuntauksia.blogspot.com/2009/03/thaimaan-ja-harman-fuusio.html

fcookie kirjoitti...

Oi kiitos vinkistä, noita on pitänyt käydä viime Kiinan reissun jälkeen etsimässä mutta en ole saanut aikaiseksi. Tuntuvat tosiaan kivalta suussa ja tuovat makua. Ehkä hakiksen vii voanissa vois olla myös..:)

merikukka kirjoitti...

Stargate SG1 oli kyllä hyvä, pitäisikö katsoa se uudestaan. Meillä on kaikki kaudet. Atlantiskin on ollut ok, muttei vedä vertoja SG1:lle. Nyt seurataan Stargate Universeä.

Noita pippureita pitää kokeilla.

Erika kirjoitti...

Minä olen juuri sitä tyyppiä, että haluan repäistä painon nopeasti pois ja sitten keskittyä tasapainoiluun. 2 kiloa saa helposti pois 3 viikossa. Kirjaa kolmen viikon ajan syömiset kalorilaskuriin tai kiloklubiin ja pidä viikkotasolla vaje -5000 kcalissa. Älä pidä yhtään herkkupäivää välissä, koska se vain hidastaa projektia useammaksi päiväksi. Lisäksi minä lisäisin liikunnan 5 x viikossa, koska liikunnan avulla saa tehtyä hyvin vajetta + se kiinteyttää. Tsemppii!

Anonyymi kirjoitti...

Hei kyllä sä jaksat puristaa! On ollut niin ihanaa lueskella blogiasi ja inspiroitua itsekin vireyden lisäämiseen ja painon pudotukseen sun innostuksesi nosteessa. Koskaan aiemmin en ole seurannut noin positiivista muutosprosessia kuin sulla on käynnissä. Sinä ja se ansaitsette voiton jutun viennistä maaliin saakka. Intoa viimeisiin rutistuksiin!!!

Jaa blogikirjoitus kavereillesi