14. toukokuuta 2011

Nopea kvinoaruoka

Bloggerissa on jotain ongelmia ja osa kommenteista ja yksi kirjoitukseni on mystisesti kadonnut. Blogger lupaa omassa blogissaan korjata asian viikonlopun aikana... Katsotaan kuinka käy.
Mutta sitten itse asiaan... Kyhäsin tällaisen ruoan muutama päivä sitten ja ajattelin laittaa tänne sen reseptin, sillä siitä tuli ihan hyvää ja sen tekeminen oli superhelppoa. Tästä reseptistä on tullut tehtyä monia eri variaatioita viime aikoina.
P1090137
Tässä sen ohje:
Keitä kvinoat vedessä (noin 15 minuuttia). Paista sipulit kylmäpuristetussa kookosöljyssä (noin 1rkl) ja lisää pavut (papuja ilman suolaa tai tomaattia) ja lisää suola (parasta suolaa, jota minulla on, on tuo Celticin suola, kts. kuva alla). Mukaan tuli noin kourallinen paistetuta pinaattia. Olisin laittanut enemmänkin, jos sitä olisi löytynyt kaapeista. Paistettu pinaatti on minusta aivan superhyvän makuista ja se on myös terveellistä. Annoksen päälle laitoin hieman kuivattua chiliä, jonka olen ostanut Punnitse ja Säästä -kaupasta hetki sitten. Ja oli kyllä hyvää. Kvinoaan en näytä kyllästyvän!
P1070595

Ei kommentteja:

Jaa blogikirjoitus kavereillesi