27. toukokuuta 2011

Hyvää viikonloppua!

Hei kaikki ihanat lukijani (ja uudet vieralijat)! :) Ja heti alkuun pahoittelut siitä, ettei minusta ole kuulunut mitään vähään aikaan. :( Olen elellyt terveellisesti tällä viikolla (tosin eilen olin Zipin järjestämässä Podio-tapaamisessa ja join siellä olutta) ja veikkaan, että paino on laskenut. Aikani on tällä viikolla mennyt töihin, asunnon metsästämiseen ja ties mihin... Olen  myös saanut teiltä kasan sähköposteja, joten vastaan niihin heti kun kerkeän. Huh kun on oikeasti ollut vauhdikasta.
P1090382
Tällä viikolla olen syönyt joka päivä salaattia ja monena päivänä myös smoothieta. :) Siihen olen ollut todella tyytyväinen siihen, että ruokavalioni on palanut takaisin normaaliksi tuon sairasteluni jälkeen. Jätskihimo on kadonnut kokonaan. Ehdin nimittäin jo hieman pelästyä sitä, että jäisin huonoille teille tuon jätskihimon suhteen... Onneksi se oli kuitenkin vain hetken juttu. :)
P1090228
Ssuuntaan vasta nyt pois töistä. Työpäivä on ollut 11h pitkä (liian pitkä), mutta todella mielenkiintoinen sellainen. Tapasin mm. kasan nuoria innokkaita ja inspiroivia naisia. Juttelimme heidän kanssa mm. unelmista. Itselleni on muodostunut taas uusi unelma, tai oikeastaan kaksi. Niistä ehkä täällä myöhemmin lisää... :) Mikä on sinun unelmasi? Mitä haluaisit oppia?

4 kommenttia:

aftereffect kirjoitti...

ihana blogi siulla, liityin lukijaksesi ;>

Laura kirjoitti...

Kiitos Helene sinulle mahtavasta juttutuokiosta ja inspiraatiosta!

Helene Auramo kirjoitti...

@aftereffect Kiitos! :) <3
@Laura Kiitos! Minullakin oli todella mukavaa ja hauskaa. :) Miten Lenita-vierailu sujui?

Laura kirjoitti...

Kiva kuulla! Kahvituokio Lenitan kanssa oli myös tosi onnistunut ja hauska. Hän on mahtava persoona, ihailtavan etevä ja tarmokas. Viikonlopun keskustelut antoivat paljon ajateltavaa, katsotaan miten saan tämän levottomuuden ja energian nyt kanavoitua oikein :) Mukavaa alkanutta viikkoa!

Jaa blogikirjoitus kavereillesi