5. huhtikuuta 2011

Voittohuivi on saapunut kotiin

Teppo toi tänään kotiin käsitreenihaasteessa voittamani huivin. Jihaa! Uusille lukijoille tiedoksi, että sain tämän huivin, koska onnistuin tekemään Tracy Andersonin Mat Workoutin käsiosuuden (mikä oli aivan mahdotonta vielä kuukausi sitten). Olen tästä todella fiiliksissä!
P1080107
P1080115
Mutta nyt kun käsitreenin alkuun on päästy, aion jatkaa sitä. Kiitos erään Anonyymi-lukijani inspiraatiosta tänään. Hän kommentoi blogiini seuraavaa: "7 kk käsiohjelmatreeniä takana, 3 kertaa viikossa. Nyt menee 500gramman rannepainojen kanssa. Kesällä tulossa parit juhlat, joissa haluan käsivarsien olevan timmiäkin timmimmät." Minun pitäisi ehdottomasti testata tuota samaa treeniä rannepainojen kanssa. :) Käsissä huomaa jo nyt selkeän eron, mutta en malta odottaa mikä ero on muutaman kuukauden päästä.
Tracy ei minulle ole varsinaisesti mikään kauneusihanne, mutta ylempi kuva (lainattu täältä) herätti kiinnostukseni, sillä hänen toppinsa on minusta aivan mahtava. Pienen etsintä projektin jälkeen löysin sen nettikaupasta ja kyseessä on Alexander Wangin toppi. Hieman kallis se on kyllä minun makuuni, mutta minusta se on aivan upea. Mitä mieltä olette?
Tracystä vielä sen verran lisää, että häneltä on ilmestynyt taas uusi dvd-sarja. Kyseessä on hieman erilainen setti, sillä se on osittain räätälöitävissä. Jokainen voi tilata itselleen sopivan treenin oman vartalonmuodon mukaan. Alla olevasta videosta asia avautuu syvemmin, mikäli se kiinnostaa enemmän. :)Mikä on sinun vartalonmuotosi? Omani on selkeästi "hipcentric, eli lantion seudulta pitäisi saada eniten senttejä pois.

8 kommenttia:

Sammy kirjoitti...

onko tuo "Omnicentric" sopiva sitten oikeastaan kaikille, kun se treenauttaa vähän kaikkea? :)

Taina kirjoitti...

Onnea uudesta hienosta huivista!
Arvelin muuten vähän, että saattaisi olla juuri tuo nimenomainen huivi!

Tiinatar kirjoitti...

Löysin juuri blogisi. Onneksi. Tätä juuri kaipasin. Inspiraatiota, upeita kuvia, mielenkiintoisia pohdintoja, listoja ja terveellisisä elämäntapoja. Luin kaikki postaukset putkeen. The White Paper -postaus jäi mieleen päällimmäiseksi. Olisi kiva nähdä sun mindmappisi joltain viikolta ja mitä sait aikaiseksi.

champagne kirjoitti...

Hieno juttu! Mukavan oloisen huivin olet ansainnut hyvästä saavutuksesta!

Helene kirjoitti...

@Sammy niin ymmärtäisin... Tai siis treenauttaa tasaisesti. Minulla lantiosta tuppaa lähtemään viimesenä sentit ja siitä syystä tuo hipcentic on minun juttuni.

@Taina Kiitos! Jännä että arvelit! :)

@Tiinatar Kiitos! Laitan joku päivä lähi aikoina sellaisen postauksen. :) Kiitos ideasta!

@Champagne Kiitos! :)

Hanna kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Hanna kirjoitti...

Onnea uudelle huiville! Se on ihana ja todella monikäyttöinen. Ja ikuinen :)

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana toppi, mutta joo vähän kallis :(

Peppi

Jaa blogikirjoitus kavereillesi