25. huhtikuuta 2011

Vielä kerkeää lenkille ja hieman juttua kvinoasta

Hei! Pääsiäisloma on jo melkein ohi... Miten neljä päivää hurhativatkin näin nopeasto? Kaikille niille jotka ovat olleet koko päivän vain kotosalla, tiedoksi se, että ulkona on aivan uskomaton ilma!!! Sinne siis! :) Itsekin ajattelin tänään mennä Tracyn treenin sijasta lenkille, sillä turhaan täällä kotona rehkii kun voi samalla nauttia kevätsäästä ja iloisen näköisistä ihmisistä.
 P1080043
Kvinoasta on tullut yksi lempijutuistani. Sen valmistamiseen menee noin 15 minuttia ja se on todella terveellistä.  Yleensä lisään keitetyt kvinoat vain paprikan ja sipulin sekaan ja syön joidenkin mausteiden kera. Aivan uskomattoman hyvää ja terveellistä! Tein siitä kerran aiemmin myös postauksen, jossa vertasin sitä riisiin ja makaroniin.
P1080742
P1080747

2 kommenttia:

FaerieS kirjoitti...

Keitteletkö qvinoan ihan vedessä vaan vai laitatko veteen liha- tai kasvisliemikuution tms?
Mulla kanssa tarkoituksena kokeilla viimein ja jopa siihen pisteeseen oon päässy, että on jo ostettukin!
Linssien kanssa on sama juttu, ostin Punnitse ja Säästä kaupasta pikkupussin kokeilua varten, mutta vielä on kokeilu reseptien kahlailun tasolla :)

Helene kirjoitti...

@FaerieS ihan vain vedessä ilman mitään. Suolaa laitan joskus, mutta yleensä laitan suolan vasta siinä vaiheessa kun paistan sen muiden juttujen kanssa.

Mullakin on linssejä kaapissa, mutta en ole vielä kerennyt niitä kokeilemaan. :D

Jaa blogikirjoitus kavereillesi