20. huhtikuuta 2011

Uudet lenkkarit ja lenkille hopihop!

Aurinko on löytänyt tiensä Suomeen ja oma lenkkikauteni voi siis alkaa. Lenkkikautta minulla ei olekaan koskaan aiemmin ollut, joten tämä on juhla-aikaa. :) Kuin tilauksesta sain lahjaksi Adidaksen (AdiSTAR Ride 3 W) uudet lenkkarit ja mikä olisikaan mahtavampaa kuin uudet lenkkarit ja juoksutreenin aloitus. Tässä vaiheessa on pakko kyllä kertoa, että edelliset lenkkarini olivatkin noin kymmenen vuotta vanhat. Ihan oikeasti minimissään 10v. Joten onni on suuri. :D
P1080750 
Olen muuten huomannut jaloissani (säären kohdalla) uuden lihaksen. Se oli mahtava tunne... Odotan oikein innolla kesää ja sitä, että se lihas tulisi vielä pikkuruisen enemmän esille. :D
Olen tässä miettinyt, että voisin alkaa lenkkeillä aina tiettynä arkipäivänä Töölönlahtea ympäri... Olisiko täällä lukijoissa ketään, joka haluaisi lähteä treenaamaan yhdessä? En ole vielä mikään superhyvä juoksija (lue: huono juoksija), mutta intoa riittää. :) Perjantai tai lauantai voisi olla hyviä iltoja lenkille... Nykyisin kun juuri noina päivinä pyrin välttelemään erilaisia baareja jne. :D

4 kommenttia:

FaerieS kirjoitti...

Uudet lenkkari saa muuten kummasti juoksu/lenkkijalkaa vipattamaan. Itsekkin tuli aloitettu juokseminen aikanaan ihan vaan sen takia, että sain uudet hienot Asicsin lenkkari.
Tsemppiä sulle lenkkeilyyn! Varsin mukavaa puuhaa :)

Saara kirjoitti...

Nyt neito puhuu asiaa! Jos polvikuntoutuja ja kuntonsa kadottanut kelpaa lenkkiseuraksi niin ainakin tässä lähellä olisi kyllä lenkkikaveri!

Kea Marie kirjoitti...

Käydään usein Javan kanssa juoksemassa Kallion suunnalla... jos tarvit seuraa niin lähdetään mieluusti mukaan. nimim. myös uudet amerikantossut alla.

Helene kirjoitti...

@FaerieS Totta! Ja nuo ovat olleet todella hyvät tai siis en koskaan ajatellut, että ne edelliset olisivat olleet jo niin huonot. :D Tsemppiä myös sinulle lenkeille. :)

@Saara Joo! Mennään ihmeessä yhdessä lenkille. Laitatko minulle helene.auramo@gmail.com osoitteeseen mailia, niin sovitaan aika ja paikka. :)

@Kea Mennään ihmeessä Javan kanssa lenkille. Laitan sulle FBssä viestiä lähipäivinä. :)

Jaa blogikirjoitus kavereillesi