10. huhtikuuta 2011

Sunday Check-In -0.7kg (Total -7kg in fourteen weeks)

Ja vuorossa on tämän viikon sunnuntaipunnituksen tulokset! Painoa on nyt pudonnut kokonaisuudessaan SEITSEMÄN kiloa, mikä tarkoittaa 70% alkuperäisestä tavoitteestani. Jeeeeeeeeeeeeeeee! Tässä hieman mittoja:
  • Lantiosta on lähtenyt yhteensä 6 senttiä (Sen huomaa... Pitää hakea vanhoja housuja kellarista :D)
  • Vyötäröstä on lähtenyt 12 cm (Tämän huomaa todella selkeästi. Itse asiassa olen välillä ollut jopa hieman nolona siitä, että minulla on niin selkeä vyötärö. Se on jotenkin ehkä jopa liian naisellinen... Outoa, että tuntuu tuolta!)
  • Käsistä 1cm (lihaksia on tullut tilalle ja sen alkaa huomata)
  • Reisistä 4cm (lihaksia tullut tilalle). Reidet on yksi isoimmista haasteistani ja niiden eteen joudun tekemään vielä paljon töitä.  
P1080064
Tällä viikolla painoa lähti mukavasti, sillä olen ollut tiistaista lähtien detox-kuurilla ja käynyt bootcampissa joka päivä. Sain testiin Cocovi:n detox-paketin ja olen tästä ollut enemmän kuin tyytyväinen. Kaikkia paketin tuotteita on mennyt joka päivä. Tässä samalla kun kirjoitan juon vehnänorasjauhetta ja aloeveraa sekä vettä (kts. kuvat alla). Oloni on mahtava ja virkeä. Itse asiassa sellainen muutos on tapahtunut, että kroppani suorastaan vaatii liikuntaa joka päivä. Minulla ei ole koskaan ollut tällaista tunnetta että kroppani vaatisi liikkumista, se on aina ollut mieleni joka on pakottanut minut lenkille. Nyt ymmärrän paremmin mm. ystävääni Oltsua, joka aina haluaa mennä salille.
P1080306
P1080309
1tl vehnänorasjauhetta, 2rkl aloe vera -juomaa ja vettä, siinä aamuni detox-juoma numero kaksi.
P1080302
Päivän detox-juoma numero yksi koostuu puolikkaan sitruunan mehusta,  1tl msm -jauhtetta, 1 tl camu camu -jauheesta (camu camu on marja, joka sisätää enemmän c-vitamiinia kuin mikään muu marja) ja kuumasta vedestä. Minä pidän tämän mausta enemmän kuin tuosta vehnänorasjauhejuomasta, mutta olen kuulut myös kommentteja toiseen suuntaan.
Koska detox on puolivälissä, veikkaan että painoa tulee ensi viikolla putoamaan saman verran. Unelmani olisi tietysti päästä tuohon -8kg:hen. Ja kolmen kilon kokonaispudotus ei tunnu kyllä enää mitenkään mahdottomalle suoritukselle. Aion päästä -10kg-tavoitteeseen seuraavasti:
Liikunta
- Joka aamu bootcamp (tietysti). Tällä viikolla kävin siellä joka arki-aamu ja siitä tuli aina ihanan pirteä olo.
- Aloitan lenkkeilyn vähintään 2krt/vko.
- Jatkan Tracyn käsitreenejä vähintään 2krt/vko. Eli sitä samaa haastetreeniä, jonka avulla sain tuon huivin itselleni.
P1070956
Syömiset
- Aion myös detox-kuurin jälkeen joka aamu juoda ennen bootcampia ainakin tuon camu camu-msm-shotin. Se on minusta hyvää ja juuri sopivan makuinen ennen aamutreeniä
- Teen ruokaa joka päivä kotona vähintään kerran. Oli kyseessä sitten smoothie tai salaatti tai joku muu. Olen tullut siihen tulokseen, että parhaat salaatit saa aina kotona, sillä silloin tietää mitä se sisältää ja näin se tulee myös edullisemmaksi.
- Aion edelleen syödä juustoja ja jogurttia tulevaisuudessa. Ne ovat niin hyviä, etten voi olla ilman.
- Alkoholin käytön lopetin detoxiksi kokonaan ja harkitsen se lopettamista täysin (ehkä joskus kerran kuussa 1 lasi punaviiniä tai valkoviiniä). Tähän päätökseen vaikutti Lenita Airiston seminaarissa sanoma juttu, joka meni jotenkin näin: "Luuserit juo". :D
P1080020
Kuten tästä postauksesta voi huomata, olen ehkä nyt hieman liian innoissani ja muutos "aikaisempaan Heleen" on melko iso. En olisi koskaan uskonut, että voisin olla aidosti näin innoissani ruoanlaitosta,  liikunnasta ja terveellisistä elämäntavoista. Tämä on elämänmuutos ei dieetti.
Mahtavaa päivää myös teille! Ehkä lähden seuraavaksi lenkille... Tosin mitä minun oikeasti pitäisi tehdä on lukea IIN:n tenttiin. :D

4 kommenttia:

Saara kirjoitti...

Aivan jättiläismäiset onnittelut upeasta etenemisestä! Näistä sinun postauksistasi huokuu positiivisuus ja on ihanaa lukea miten terveys tekee iloiseksi :)
Jatkathan samaan malliin, koitan lyllertää perässä !
Kiitos että olet motivoimassa myös meitä muita <3

champagne kirjoitti...

Eikö olekin ihanaa kun vyötärö on niin selvästi esillä! Muistan itse ensimmäisen kerran tajutessani että vyötärö on taas olemassa kuinka energiaa tuli pelkästä huomioinnista koko viikoksi!

pink bean project kirjoitti...

Hei, onpas kiva blogi! Ja sun postauksien kautta sain idean että voisi koittaa Cocovin Detoxia, sais varmasti lisäpuhtia vähän tähän kevään alkuun :)!

Taina kirjoitti...

Upeat tulokset! Onnea!

Jaa blogikirjoitus kavereillesi