24. huhtikuuta 2011

Sunday Check-In -0.4kg (Total -8kg in sixteen weeks)

Huomenta ja erinomaista pääsiäistä kaikille! Vakkarisunnuntaipunnitus on suoritettu ja tulokset ovat seuraavat:
P1080765
- Painoa pudonnut yhteensä 400g, mikä tarkoittaa sitä, että kokonaisuudessaan on nyt lähtenyt kahdeksan kiloa! Jeejee! Eli 80% tavoitteestani. :)
- Viimeisen viikon aikana senttejä on lähtenyt seuraavasti:
  • 1cm lantiosta
  • 1cm reisistä
  • 2cm käsistä
Mitä olen tällä viikolla tehnyt, jotta nuo tulokset on saavutettu:
1) Tehnyt Tracy Andersonin Metamorphosis -treenin 3 kertaa (ma, ke, pe). Eli muutama välipäivä siinä on ollut vaikka tarkoitus oli tehdä joka päivä. Ensimmäinen välipäivä tuli koska jalkani olivat niin kuoleman kielissä ekasta treenistä. Toinen välipäivä torstaina tuli siitä, että olin luennolla koko illan töiden jälkeen. Eilen kävin yllättäen myös eräällä luennolla ja sitten kello olikin jo niin paljon (seliseli)... Kaiken kaikkiaan olen nyt tullut siihen tulokseen, että Tracyn teenissä tulee menemään kauemmin kuin se 90 päivää. En vain mitenkään voi tehdä sitä joka päivä. Lisäksi välillä haluan käydä iltaisin lenkillä sen sijaan, että jumppaisin sisätiloissa.
Mutta siis kaiken kaikkiaan olen nyt tuloksiin supertyytyväinen, sillä senttejä on lähtenyt lantiosta ja reisistä... En malta odottaa, että senttejä lähtee vielä lisää. :D Tavoitteena olisi saada pikaisesti ainakin 5cm reisistä pois.
P1080806
2) Olen käynyt bootcampissa. Tällä viikolla tosin on pääsiäisviikko ja sitä ei ole ollut torstaina eikä perjantaina. Ensi viikolla se alkaa vasta keskiviikkona ja paikkakin muuttuu Hakaniemeen.
P1080302
3) Olen syönyt samaan tapaan kuin ennen, eli paljon kasviksia ja smoothieita. Lisäksi olen jatkanut CocoVin detox-aamujuomia, eli joka aamu juon ainakin yhden kupin camucamu-sitruuna-msm-kuuma vesi -juomaa. Minusta tuntuu, että kroppa suorastaan vaatii sitä ennen aamutreenejä. :)

3 kommenttia:

lyyra kirjoitti...

Tosi hyviä tuloksia ja se, että etenkin senttejä lähtee kertoo siitä, että oot menossa kohti hyvää (ja hyvännäköistä) kuntoa! Itselläni on "virallinen aloituspäivä" tänään...

Anonyymi kirjoitti...

Hei, mikä tuon Tracyn dvd:n koko nimi on? Haluaisin ostaa kans saman, mut huomasin että siellä oli neljä eri osa-alue vaihtoehtoa (reidet, vatsa jne). Kiitos!

Helene Auramo kirjoitti...

Hei Lyyra! Kiitos! Tsemppiä myös sinun tavoitteisiisi! Jään innolla seuraamaan blogiasi. :)

@Anonyymi. Tracyn Metamorphosis idean takana on se, että valitset dvd:n sen mukaisesti mihin kaipaat eniten treeniä. Vaihtoehdot löytyvät täältä: http://tracyandersonmethod.com/metamorphosis/dvds/ Ostin itselleni tuon "Hipcentric"-dvd:n, sillä reidet ovat aina olleet minulle se ongelmakohta. :)

Jaa blogikirjoitus kavereillesi