3. huhtikuuta 2011

Sunday Check-In +0.2kg (Total -6.3kg in thirteen weeks)

Otsikosta sen näkee, eli paino on noussut 200 grammaa (kerta se on ensimmäinenkin) ja syynä on edelleen sairasteluni (flunssa) ja se etten ole voinut käydä Jukan bootcampissa kuin kerran koko viime viikon aikana. :( Painon nousu ei sisänsä harmita, mutta flunssa ketuttaa ja se, etten ole voinut käydä bootcampissa aamuisin (Tracyn 20min treeniä olen iltaisin vetänyt väkisin)... Mutta onneksi flunssa on nyt selätetty ja huomenna aamulla herään taas treeneihin. :) 
P1080024
Tällä viikolla olen syönyt hieman huonommin kuin yleensä. Olen ollut tästä sairastelusta hieman suru puserossa ja napostellut sen seurauksena mm. manteleita, tummaa suklaata ja kuivattuja hedelmiä. En onneksi ole sortunut sen kummempiin juttuihin. Mutta tämä sairastelu on vienyt kyllä voimani kokonaan. Yhtenä päivänä jopa kyseenalaistin koko elämäntaparemppani. :O Mutta onneksi tuo meni ohi. Veikkaan että kaikilla, jotka muuttavat koko elämäntapansa, tulee aina toisinaan tällaisia huonoja päiviä.
P1080044
Olen suruuni myös hieman ostellut juttuja... Torstaina olin todella harmissani ja päädyin ostamaan uuden mekon (ajattelin, että se piristäisi). Tulihan siitä ihan hyvä olo hetkeksi, mutta ei se flunssa siihen loppunut... :D Lauantaina ostin uudet kengät... Sama juttu. Ei tuo ostaminen kyllä tee onnellisemmaksi. Tulipahan todettua ja tuhlattua siihen satoja euroja... Noh, onpahan kiva mekko (punainen Ivana Helsingin Alexa-mekko) ja siistin mustat korkkarit. Kaikista onnellisin olen ollut kuitenkin tänään kun siivosin koko keittiön, kanin häkit ja tein ruokaa kotona. Pienet jutut tekevät onnelliseksi. :)
P1080043
Mutta tässä nyt tämä valituspostaus. Kirjoitan heti perään uuden postauksen ja se tulee olemaan hieman positiivisempi. :) Aiheena tulee olemaan nimittäin huivihaaste. Huonotuulisuuteni kuopataan sillä! 

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oih, sinun on kerrottava mitä tuon ihanan näköisen salaatin päällä on? Avokaadoa, jotain juustoa, kanaakin? NAM!

Helene kirjoitti...

Laitan reseptin tiistaina tai keskiviikkona! :)

Jaa blogikirjoitus kavereillesi