6. huhtikuuta 2011

Purnukoita keittiöön

Löysin ihania purnukoita Stockmannilta viime viikon loppupuolella (tämä ei siis ole Hullujen Päivien juttu) ja niitä tarttui heti mukaan muutama. Olen pitkään halunut järjestellä kotona ruoka-aineita ja nämä olivat minusta aivan täydellisen näköisiä ja kokoisia.
P1080035
P1080032
P1080054
Ne ovat Casa-merkkisiä ja muovia (lasinen olisi ehkä vielä hienompi, mutta eivätpähän nämä hajoa pudotessa). Hinnat olivat seuraavat: Pieni 3,90€, keskikoko 5,90€ ja iso 7,90€. Niihin menivät goji-marjat, mantelit, kvinoat, soijarouheet, chia-siemenet ja MSM-jauhe. Laskeskelin, että tarvitsisin vielä kolme lisää niin sitten olisi kaikki ruoat järjestyksessä. :)

4 kommenttia:

Melancholia kirjoitti...

Sun blogi on varmaan maailman kaikkeuden inspiroivin blogi. Aina ku käy kurkkaas mitäs uutta on blogimaailmas tapahtunu niin täälä ei ainakaan jutut lopu tai into lopu!

Kyselisin sen verran että eikö sulla oo sen pahemmin repsahduksia tullu tai ollu kauheeta motivaation puutetta? Oon ite just sellanen ihminen et yhtäkkii innostun jostain ja sit taas hetken päästä kadotan motivaation, innostun, löydän motivaation ja kadotan. toi on mun noidankehä.

Vinkkejä miten pääsisin siitä eroon ja voittasin noi motivaation puute-tuskailut?

Helene kirjoitti...

Kiitos Melnacholia! :)

On minulla ollut motivaation puutetta mm. silloin kun olin enemmän tai vähemmän tuon kaksi viikkoa kipeänä. Se ketutti todella paljon, mutta onneksi paranin ja olen taas "back on track". Sortumisiakin on tullut, mutta koska voin sen 10% aina fuskata, ei niitä sen takia tavallaan tule. :D

Tää on ollut elämäntapamuutos enemmän kuin dieetti ja siitä syystä tämä on musta ollut toimivampi. Dieettien kanssa olen aina repsahtanut ja tiedän täysin mistä puhut. Joulukussa vaan päätin niin kovaa, että nyt tää muutos on lopullinen, niin kai se auttoi. Lisäksi blogi on ollut huima tsemppi. En ole sen takia edes kehdannut mennä takaisin vanhoihin tapoihini. :D

Mietin tästä aiheesta jotain postausta tulevaisuuteen, sillä aihe on varmasti ajankohtainen monelle ja vaatisi pidempää pohdiskelua. Kiitos juttu vinkistä! :)

Teemu kirjoitti...

Noista purkeista, itse olen miettinyt että parhaat olis kyllä ihan tummia / valoa läpäisemättömiä jos purkin sisältö ei ihan parissa kuukaudessa kulu loppuun. Valo on haitaksi kaikelle, jos haluaa että ravinteet säilyy. Ikkunalaudalla basilikan vieressä siis ei ehkä kannata säilyttää, vaikka kivalta näyttääkin :)

Italiassa esimerkiksi oliiviöljy on aina tummissa lasipulloissa juuri tästä syystä. Meillä usein läpinäkyvissä muovipulloissa - varmaan Italialaiset kauhistelisivat.

Helene kirjoitti...

Hyvä huomio Teemu!

Ei ne kaikki tuossa ikkunalla ole olleet enää kuvauksen jälkeen, vaan ne siirtyivät joko jääkaappiin tai keittiön kaappiin.

Ikkunalle jäi kaksi purkkia, jotka kuluvat kuukaudessa. :) Kun aurinko alkaa porottamaan, niiden paikka tulee mitä luultavimmin vaihtumaan.

läpinäkyvät ovat minusta kauniimpia kuin tummat... :D

Jaa blogikirjoitus kavereillesi