24. huhtikuuta 2011

Muistin parantaminen ja brahmi

Kukapa ei haaveilisi siitä, että voisi oppia hieman nopeammin ja paremmin. Kävimme juuri viime viikolla Tepon kanssa katsomassa aiheesta elokuvankin niemeltä "Rajaton" ja voin suositella sitä. Se oli todella viihdyttävä pläjäys.

Löysin seuraavana päivänä täysin sattumalta Ekolosta "Brahmi"-yrttijauheen, joka lupaa "parantaa kognitiivisia kykyjä, vähentää virheiden tekemistä ja asioiden unohtamista sekä helpottaa uuden oppimista". En kauaa miettinyt kun se oli ostettu ja testauksessa kotona. :D
P1080838
Brahmi tarttui mukaani noin 11€ hintaan. Vaikutuksia en ole vielä huomannut muutaman päivän kokeilun jälkeen (ylläripylläri), joten katsotaan uudestaan hieman myöhemmin... :) Silloin kun luin aikoinaan kauppiksen pääsykokeisiin, luulen että olisin ollut tästä tuotteesta todella innoissani.
P1080844
1-2 tl päivässä riittää on riittävä annos kyseista jauhetta ja itse olen ottanut sitä muiden juomieni tai smoothieiden kanssa. Lisää tietoa brahmista löydät täältä. Selvennyksenä vielä se, että en nyt odota mitään supervoimia tuon tuotteen kanssa vaikka tuo leffatraileri olikin tässä samassa postauksessa. :D Onko lukijoillani kokemusta kyseisestä tuotteesta?

5 kommenttia:

Martsu kirjoitti...

Moi, haastoin sinut :)

Helene kirjoitti...

Kiitos Martsu! Kokeilin tehdä tuon, mutta minulla ei ollut neljättä kuvakansiota olemassa. :O

More To Love!-Mimmi kirjoitti...

Tälle "muistinvirkistäjälle" vois oikeesti olla kyllä käyttöö!

Tosi hyvät muuten nuo uudet alaosiot, saa heti faktat pöytään. Tätä blogiasi (=elämänmuutostasi) on edelleen pirun mielenkiintoista seurata :)

Helene kirjoitti...

Moi Mimmi! :) Kiitos! Olen tästä elämäntaparempastani kyllä aivan superinnoissani vieläkin. :D

jarna kirjoitti...

Minullakin on nyt omat brahmit kaapissa, pitää alkaa testaamaan, kun on niin kovilla tuo muistikapasiteetti.

Jaa blogikirjoitus kavereillesi