14. huhtikuuta 2011

Kikherentahnan ohje ja kuulumisia

Ensimmäinen IIN:n tentti on nyt takanapäin. Ihana fiilis. :) Opiskelin yöhön saakka ja vasta yhden jälkeen sain tentin tehtyä (netissä siis) ja sitten suuntasin kotiin päin toimistolta. Aamulla en jaksanut herätä kuin vasta klo 10. Onneksi tentti meni läpi, muuten olisi kyllä ketuttanut kympillä... Koulusta ei voi valmistua jos kaikki tentit eivät mene läpi (70% tehtävistä pitää mennä oikein).
Mutta sitten itse asiaan eli hieman lupailemaani kikhernetahnan ohjeeseen. Tästä on tullut yksi lempparijuttuni ja se ei edes tule kalliiksi. Aikaa sen valmistus vie jonkin verran tai oikeastaan enemmän ajankäytön suunnittelua. Tässä ohjeet step-by-step:
P1080310
Huuhtaise kikherneet



Ja voila! Se on valmis. Ja niiiiiin hyvää.

3 kommenttia:

vacuum kirjoitti...

Kiitos ohjeesta! Näyttää sairaan hyvältä =)

Helene Auramo kirjoitti...

Kiitos vacuum! :)

Anonyymi kirjoitti...

kauan tuo tahna säilyy? ja vissiin jääkaapissa?

Jaa blogikirjoitus kavereillesi