5. huhtikuuta 2011

Cocovin Detox -paketti

Eilen minua odotti pieni yllätys töissä.
P1080074
P1080075
P1080077
P1080080
P1080084
Sain siis testattavakseni Cocovin Detox-paketin. Jeejee! En ollut ajatellut meneväni detox-kuurille, mutta luettuani ohjeen (yllytyshullu kun olen) päätin aloittaa sen heti tänään. Aamulla kun heräsin join seuraavat kaksi kuppia ennen bootcampia:

1tl MSM-jauhetta
1tl Camu camu- jauhetta
1/2 sitruunan mehu
Lämmintä vettä iso kupillinen
Tämä oli oikeasti hyvän makuinen ja luulen, että juon sitä jatkossakin kun detox-kuurini loppuu.

Toinen juoma sisälsi vehnänorajauhetta ja kuten jotkut lukijoistani ehkä tietävät, se ei tällä hetkellä kuulu lempimakuihini (vaikka terveellistä onkin). Sain kuitenkin yhden lasin seuraavaa juomaa kurkustani alas kun pidin nenästäni kiinni:
2-4tl vehnänorasjauhetta
2rkl Aloe vera -mehua
vettä

Mistä detoxissa on kyse? (seuraava teksti otettu pakkauksen ohjeesta)
Nykyaikaisen detoxin tarkoitus ei ole elimistön rankka ja äkillinen puhdistautuminen vaan pikemminkin sisäelinten toiminnan tehostaminen ravitsemalla niitä ja antamalla niille työrauha. Cocovin detox on suunniteltu siten, että pystyt puhdistamaan elimistöäsi normaalin elämäsi ohessa ilman, että sinun tarvitsisi vetäytyä retriittiin.
Cocovin Detox-paketissa on kaikki suerfoodit ja lisäravinteet, mitä 10 päivän detox-kuuriisi tarvitset. Voit sekoittaa nämä smoothien, aamupuuron tai muiden ruokiesi sekaan tai nauttia ne "shotteina"
Muutamia dokumentoituja hyötyjä detox-kuurista:
- Immuniteetin parantuminen
- Energisyyden lisääntyminen
- Ihon kuulauden lisääntyminen
- Hengityksen raikastuminen
- Hiuksien kunnon parantuminen
- Painon normalisoituminen
- Unen laadun parantuminen
- Tunne-elämän tasapainottuminen
- Ummetuksen ja suoliston oireiden vähentyminen

Raportoin tässä detox-kuurini aikana sitten hieman tuntemuksistani ja muista mietteistäni siihen liittyen. Tällä hetkellä olo on aamupalan jälkeen todella pirteä ja olen valmiina viettämään vapaapäiväni rennoissa tunnelmissa.

4 kommenttia:

Sini kirjoitti...

Olen oikea detox-kuurien fani, muutaman kerran vuodessa tulee toteutettua kehon puhdistusta. Kaupassa katselin tuota pakettia, mutta oli hiukan liian kallis nyt ostettavaksi, kerro miten kuuri lähtee käyntiin, ehkä pitää säästää ja investoida siihen myöhemmin :)

Helene kirjoitti...

@Sini Kiitos kommentistasi! Kerron varmaan jo huomenna hieman siitä, miten tämä on sujunut... Toistaiseksi todella hyvin! :) Tämä on minun eka detoxini... Ehkä jään koukkuun!

Johanna kirjoitti...

Mitä toi paketti maksoi?

Helene kirjoitti...

Hei Johanna! Hinnan voit tarkistaa täältä: http://www.ruohonjuuri.fi/ajankohtaista/ajankohtainen/article/cocovi-detox-paketti/?tx_ttnews[backPid]=415&cHash=87c45e275ccd1eea96b6f430a1083a4a (näyttäisi olevan alennuksessa tällä hetkellä). Itse sain sen paketin ilmaiseksi testiin.

Jaa blogikirjoitus kavereillesi