28. huhtikuuta 2011

CocoViBarin bloggaajaillassa

Iltaa! Saavuin juuri kotiin CocoViBarin bloggaajaillasta ja täytyy sanoa, että oli kyllä todella kiva ilta! Kuuntelimme Jaakko Halmetojan juttuja ja maistelimme smoothieita ja salaattia. Minä olin oikeastaan melkein kaikki tarjolla olleet CocoViBarin tuotteet jo testannut, mutta pari uutta juttua mahtui kuitenkin mukaan. Yksi uutuuksista oli guacamole (joka oli oikeasti parasta ikinä!) ja toinen oli mansikkajuoma (en tiedä mitä se sisälsi). Sekin oli aivan superhyvää ja siitä tulee kyllä yksi vakkarijuomistani siellä. Mansikkajuomaa ei löydy vielä valikoimista, mutta se on kuulemma tulossa piakkoin. Tapaamisessa oli ehdottamasti parasta se, että CocoVi oli saanut paikalle myös muita bloggaajia ja pääsin tapaamaan mm. Jarnan. Myös tuttuja paikalta löytyi, kuten Nita Arpiainen.
 P1070820
P1070814
P1070810
Tapahtumassa kuulin hyvän uutisen ja se oli se, että CocoVi on laajentamassa. Uusi toimipiste avataan Erottajankadulle Green Dressin tiloihin Green Shaken paikalle. Jatkossa heillä on tarkoitus myös avata lisää toimipisteitä paitsi Helsingissä, myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella.
Mikä on CocoViBar?
Paikka löytyy Ruohonjuuresta, Kampista. Listalta löytyy ravitsevia (ja hyviä) lounaita sekä välipaloja; superfood-smoothieita, versosalaatteja, tuorepuristettuja mehuja, haudutettua teetä, vehnänorasshotteja sekä mantelimaitopohjaisia juomia. Annokset valmistetaan puhtaista raaka-aineista ja ne valmistetaan tilauksesta paikan päällä. Annoksiin on mahdollista myös lisätä mitä tahansa superfoodia CocoVin valikoimista. CocoViBarin vesi on suodatettua, tarjouluastiat on valmistettu maissista (ensi silmäyksellä tietämätön voisi luulla muoviksi) ja ne ovat biohajoavia. Baarissa on kuusi asiakaspaikkaa, mutta itse olen lähes poikkeuksetta ottanut smoothien mukaani ja kipittänyt sieltä joko töihin tai asiakastapaamiseen.
Paikan päältä saimme kotiin vietäväksi muutaman tuliaisen: Lucumajauhetta (uusi tuttavuus), maca-jauhetta (jess! Vanha pussi olikin juuri loppumassa) ja Hampun siemeniä. Tuon hampunsiemenpussin jo avasin ja täytyy sanoa, että olin todella yllättynyt kun ne maistuivat aivan pähkinöille! Namnam. :)
P1080933
P1080938
Ja en malttanut lähteä Ruohonjuuresta ilman mehiläisten siitepölyä, sillä Jaakko mainosti sitä sen verran... Siitä varmaan lisää myöhemmin. 
P1080937
Eipä tässä muuta tällä kertaa! Siirryn nauttimaan nokkosteestä ja Tepon seurasta. Meillä on tänään kaksivuotiskihlajaispäivä. :) Sain siitä hyvästä tuon vaaleanpunaisen ruusun.
P1080928
Ihanaa iltaa!

3 kommenttia:

jarna kirjoitti...

Olitpa nopsa! Itse en ole ehtinyt edes kuvia koneelle ladata=)

Mansikkajuoma oli muuten mantelimaitoa ja mansikkaa jäähileisenä. Kesäksi tulossa myyntiin, oikein ihana!

Oli mukava tavata. Jutella olisi voinut varmasti enemmänkin, ehkä joku kerta sitten=)

Manna kirjoitti...

Minulla olisi postausehdotus, joka tulee tässä. Olisi kiva joskus lukea noista erilaisista superfoodeista, joita syöt, esim. maca, lucuma, chia, camucamu, msm, brahmi jne. Olisi kiva tietää, miten niitä voi käyttää (smoothieiden lisäksi), ja millaisia terveysvaikutuksia niillä on. :)

Kiitos, jos joskus jaksat naputella tuollaisen postauksen. :)

Helene kirjoitti...

@jarna Kiitos selvennyksestä. :) Pitää tehdä tuota kotona. :) Juu, harmi että kerettiin jutella vain niin pieni hetki. Varmasti törmätään taas jossain.

@Manna kiitos kommentistasi. Hyvä idea. Voisin tehdä niistä erillisen sarjan. :) Kiitos vinkistä! :)

Jaa blogikirjoitus kavereillesi