11. huhtikuuta 2011

Arvonta: Millainen on unelmakroppa?

Maanantain työpäivä on nyt ohi (melkein). Töissä on ollut hyvä fiilis ja olen luonut vaikka mitä prosesseja (rakastan sitä) ja sitten käynyt asiakaspalavereissa (mistä nautin). Vauhtia on riittänyt ja lounaaksi kerkesin vain hakemaan Ruohonjuuresta smoothien.
Olisin halunnut käydä illalla eräässä SSJS:n tapahtumassa, mutta opiskelut pakottivat jäämään täksi illaksi kotiin. IIN:n tentti on tehtävä tällä viikolla ja minulla on luettavaa vaikka kuinka paljon. Kääk! :D Tenttiin luku sujuu siis edelleen samalla tavalla kuin Kauppakorkeassakin.. Viime tinkaan tulee edelleenkin jätettyä juttuja.
perfect.
Mutta sitten itse tämän päivän postauksen pääasiaan. Eli haluaisin kuulla lukijoiltani heidän ajatuksiaan ihannekropastaan. Eli kysymys kuuluu: "Jos joutuisit vaihtamaan oman kroppasi jonkun toisen vartaloon, kenen se olisi ja miksi". Linkkejä voi laittaa kommenttiosioon ja perustelut mielellään myös. Tämä on minusta todella mielenkiintoinen aihe ja toivottavasti saadaan paljon erilaisia vastauksia! Ja kiva olisi myös, jos joku voisi rehellisesti sanoa, että ei haluaisi vaihtaa omaa kroppaansa kenenkään toisen vartaloon ja on täysin tyytyväinen siihen sellaisena kuin se on. :)
Arvon kaikkien vastaajien kesken Cocovi:n MSM-jauhepussin (200g), joka tuli Detox-pakettini mukana. Minulla oli entuudestaan tuota kyseistä ainetta, joten sille ei juuri nyt ole tarvetta. Käytän sitä joka päivä noin 1-2tl ja voin suositella. Lisää MSM-jauheesta voit lukea mm. täältä. Arvonta-aika päättyy tiistaina 12.4.2011 klo 18 (eli huomenna).

30 kommenttia:

Ansa kirjoitti...

Rantalentopallon pelaajat Erika ja Emilia Nyström vastaavat vartaloiltaan juuri sitä, mitä itsellenikin haluaisin: kiinteälihaksisen, ei liian bodatun, ei liian laihan ja ennen kaikkea toimivan, terveen näköisen kropan. Ja lajikin on mitä ihanin!Ah!

http://www.google.fi/imgres?imgurl=http://img.mtv3.fi/mn_kuvat/mtv3/urheilu/lentopallo/beach_volley/774428.jpg&imgrefurl=http://linkit.mtv3.fi/emilia-ja-erika-nystrom&usg=___C0BaRW7fGKYgvN4GZyMYHxoimk=&h=347&w=555&sz=61&hl=fi&start=14&zoom=1&itbs=1&tbnid=nyMdIxa1XEDJ9M:&tbnh=83&tbnw=133&prev=/search%3Fq%3Derika%2Bnystr%25C3%25B6m%26hl%3Dfi%26sa%3DX%26rlz%3D1T4SUNA_enFI335FI335%26tbm%3Disch%26prmd%3Divnso&ei=6hujTbSkAo7ItAb2ooSMAg

L. kirjoitti...

mun unelma olisi yksinkertaisuudessaan (tai moninaisuudessaan) sellainen keho, missä olisi itsellä hyvä olla. itsevarma olo, missä hyvä olo ja lempeys säteilee sisältä ulospäin. ei liian laiha, ei ehkä kovin pyöreäkään tällä hetkellä, toki ajattelen että joskus tulevaisuudessa elämän jäljet saavat kehostani näkyä. tärkeää on hyvä ryhti, sopusuhtaisuus ja miten itsensä kantaa. paljon vaikuttaa mielestäni myös liikkeet, liikunnallisuus näkyy jo kävelystä ja olemuksesta, ja sitä pidän arvossa. tällä hetkellä unelmakroppaani en omista, syynä lähinnä turvonnut olo/ vatsaongelmat, ja ajoittainen huonosti syöminen (liikaa/liian vähän) mutta uskon että opin kohtelemaan kehoani ja itseäni tulevaisuudessa paremmin. rakastan urheilua, kävelyä, juoksua ja joogaa, ne tietysti muokkaavat osaltaan kehoa myös tietyn tyyppiseksi...

tulipas tästä pitkä selitys.. kiitos kivasta blogista!

jarna kirjoitti...

Beyonce tai Jennifer Lopez, Salma Hayek...naisellisia kurvikkaita naisia.

Manna kirjoitti...

Minä en haluaisi vaihtaa kroppaani, mutta haluan muokata tästä nykyisestä sellaisen, että voin olla siihen tyytyväinen ja ylpeä siitä. Unelmissani siintää hoikka (mutta ei liian laiha) ja urheilullinen kroppa, jossa on myös naisellisia kurveja jäljellä. :)

Krista kirjoitti...

Hyvin hankala sanoa, kenellä on minun unelmien kroppani. En halua liikaa vertailla, mitä muilla on, mutta minulla ei. Unelmieni kroppa on se, mikä minulla oli noin vuosi sitten. Onneksi voin aika helposti saada sen takaisin. Sitä kohtaa nyt pyrinkin liikkumalla enemmän ja syömällä terveellisemmin. :) Yliopiston nisut olivat liian vastustamattomia minulle tänä talvena.

Eve kirjoitti...

Ottaisin Jessica Bielin kropan. Ihanan muodokas, mutta timmi nainen. Ja sillä kropalla sai napattua Justin Timberlakenkin hetkeksi ;) Yleisestikin terveellä tavalla hoikka ja kiinteä kroppa olisi unelmissa :)

Anonyymi kirjoitti...

Osia eri ihmisten kehoista ihailen, mutta kokonaisuutena haluaisin olla kyllä minä itse. Vaikka on kremppoja ja epätäydellisyyttä kropassa se on silti minä :)

Peppi

P.S. Kauanko sulla kesti päänsärkyä kun lopetit kahvin juonnin?

Em kirjoitti...

jos olisi pakko (sillä viihdyn loistavasti omassa kropassa) niin vaihtaisin sienna millerin vartaloon. sienna on mukavasti lyhyempi ja muodokkaampi itseeni verrattuna ja muutenkin todella kaunis ja luonnollisen oloinen :)
kiitos muuten ihanasta blogista!

Saara kirjoitti...

Oijoi, tämä onkin vaikea :) Luulen että päädyn kuitenkin niinkin hassuun vaihtoehtoon kuin Martina Aitolehti. Kroppa lukuunottamatta silikonitissejä on kaunis, jäntevä, hoikka ja lihaksikas kuitenkin niin, että on terveen näköinen. Yllätyin hieman itsekin tästä, mutta hetken mietittyäni todella pidän hänen vartalostaan.. Niitä kirurgisia toimenpiteitä en kyllä kovinkaan arvosta :)

champagne kirjoitti...

Viihdyn nykyään todella hyvin omassani mutta Kylie Minoguen kroppaan voisin pakon edessä vaihtaa:)

Anonyymi kirjoitti...

Joku Anna Kournikovan kroppa vois olla ihan kiva. Ainakin olis kiva olla aika laiha, mutta jonkin verran sellaista pientä kiinteyttä myös. Ei kuitenkaan liikaa lihaksia.

Elina kirjoitti...

Tanssijan hoikka ja voimakas vartalo -jos ei tarvitsisi ottaa varvasvaurioita yms. :) Tanssijatyyliin verrattuna olen liian lihaksikas.

Ilona kirjoitti...

sen olen omassa itseni ja kehoni hyväksymisprosessissa, joka ei ihan ongelmaton ole ollut, oppinut, etten ala miettimään kuinka sillä ja sillä on niin ihana kroppa. haluan ja pyrin rakastamaan omaani. käuniista sääristä, ja käsistä tykkään henkilökohtaisesti. :)
ps. olen vasta hetki sitten löytänyt blogisi, tykkään paljon!

Anonyymi kirjoitti...

Cameron Diazin kanssa voisin vaihtaa kyllä kroppani! :D Hän on hoikka, mutta lihaksiakin löytyy. Ennen kaikkea hoikat mutta lihaksikkaat ja jäntevät jalat saavat mut vihertämään kateudesta...

Leena

Anonyymi kirjoitti...

En haluaisi vaihtaa kroppaani kenenäkään muun kroppaan. En toki ole tähän omaanikaan täysin tyytyväinen, mutta pääosin kyllä ja ahkeralla kuntoilulla ja ruokavaliolla saisin varmaankin muokattua kropastani juuri sellaisen kuin haluaisin.
Toisaalta olisi kiva saada muuttaa pari perittyä ominaisuutta kuten luonnostaan sunteettoman leveä lantio ja isot rinnat, mutta uskon että elämäntavoilla saisin nuokin seikat muokattua lähemmäs mieleisiäni. Oma keho on kuitenkin oma, vikoineen päivineen enkä sitä lähtisi muuttamaan. Luulen etten olisi täysin tyytyväinen silloinkaan jos joku aamu heräisinkin ns. unelmavartalossa. Asenteesta se on paljon kiinni miten itsensä kanssa tulee toimeen :)

Kaoka kirjoitti...

Minä olen aina haaveillut ja pitänyt todella hoikasta vartalosta. Naiselliset muodot ja tiimalasivartalo kiehtoo kyllä sekin, mutta tuntuu minulle liian vieraalta ajatukselta kun omalla ruumiinrakenteella ei ole mitään edellytyksiä sellaiseen. -Sen sijaan laiha ja hoikka voi olla ruumiinrakenteesta riippumatta, kun tekee vain tarpeeksi töitä.

Pidän esimerkiksi Gemma Wardin ja Nessa Devilin kropasta, samoin tämän mallin vartalo on todella siro ja kaunis.

..Haluan kuitenkin tähdentää, etten ihannoi varsinaista alipainoa ja sairaalloista laihuutta (tiedän miten vaarallista ja haitallista se on), enkä sellaista lähde edes tavoittelemaan. En voi silti kieltää, etteivätkö nuo kropat silti näyttäisi omasta mielestäni hyviltä. Mutta en siis todellakaan kannusta ketään tuohon suuntaan, terveys ennen kaikkea! :)

Amanda kirjoitti...

Voisin vaihtaa oman kroppani balettitanssijan kroppaan. Hoikka, kiinteä ja lihaksikas kroppa näyttää minusta parhaimmalta. Balettitanssijoilla on myös jumalaiset selkälihakset.

Karol kirjoitti...

Itse pidän kropastani, olen tyytyväinen jo nyt siihen ja tiedän että saan sitä muutettua nopeasti vaikkei mitään pientä kiinteytymistä enempää tarvitsisikaan. Voin olla bikinit päällä itsevarmana muiden edessä mutta haluaisin vielä hieman enemmän lihaksia esiin jne :) Eli oma kroppa pienellä kiinteytymisellä/lihaksekkaampana unelma :)

Veera kirjoitti...

...en vaihtaisi kenenkään muun kroppaan. Vaikka se näyttää hyvältä, et tiedä mitä se tuo mukanansa. Pitkiä dieettejä, parin tunnin päivittäisiä salitreenejä (no tämä kyllä kelpaisi minullekkin, jos vain aikaa riittäisi..) elimisstön toiminnoista puhumattakaan.

Aina voi ''vähän laihduttaa', se asia ei miksikään muutu. Eikä kroppani tule koskaan olemaan täydellinen, miksi sen pitäisikään? Päivittäin kammoksun reisiäni, selluliittiani, selkä-ongelmiani, haperoja hiuksiani js iho-ongelmiani. Yritän samalla myös muistaa kaikki ne hyvät puolet keskivartalon muodot, ihon pehmeys,tapa liikkua ja olla, tietty joustavuus.

Rakastan omaa kroppaani koska tunnen sen. Tämä on minun. Minun omani.
(Unelma-naiseni ja kroppani on varmaan Scarlett Johanssonilla, mutta en siltikään haluaisi Scarletin vartaloa. Enhän minä edes osaisi kantaa sitä...)

Tiia kirjoitti...

Mä sanoisin että ottaisin omani, mutta vähän lihaksikkaampana! :) Toisaalta tuollekin asialle voi itse tehdä jotain niin vastaus olisi siis että omaa kroppaani kyllä rakastan. :) Mutta jos joku pitäisi silti valita niin voisin ottaa Eva Wahlströmin kropan. Se on sopivan lihaksikas menettämättä niitä naisellisia muotoja kokonaan. :)

Jenni kirjoitti...

Onhan monilla julkisuuden ihmisillä kauniit vartalot, mutta ensimmäisenä tuli mieleen Rihanna. Hän on hoikka mutta silti hänellä on takapuoli ja rinnat ja hän on jotenkin myös poikamainen, mikä on minusta kanssa kivaa. Vaatteet näyttävät hyvältä hänen yllään ja hän on samaa ikäluokkaa kanssani. Ehkä pintapuolisesti hänen kropan voisin valita, mutta niin kuin monet muutkin ovat sanoneet niin olisi tolkuttomasti mukavampaa huoltaa oma itse esimerkiksi Rihannakuntoon eikä vaan vaihtaa paikkaa :D (se olisikin mielenkiintoista jos Rihanna heräisi mun kropassa joku päivä!)

-H- kirjoitti...

Sopivasti lihaksikas (mikä on varmasti enemmän kuin mitä naiset normaalisti haluavat) ja vähärasvainen, mutta edelleen naisellinen (koska muotoja tulee esimerkiksi treenatuista pakaroista). Unelmieni kroppa on ruotsalaisella fitnesskilpailijalla Linda Fodorilla, joka on todella kaunis kasvoiltaankin.

Fenii kirjoitti...

Salma Hayekin kropan ottaisin, jos saisin ihan vapaasti valita. :D Kaunis, kurvikas, sopusuhtainen. Tiedän kuitenkin, etten voi ikinä sellaista kroppaa saavuttaa ilman äärimmäisen ankaraa plastiikkakirurgiaa (enkä edes sillä)
Tästä syystä realistinen unelmakroppani on Sinkkuelämää sarjan Kim Cattrallilla. Leveä luusto, pienet rinnat, mutta hokka ja sopusuhtainen silti. :)

http://www.google.com/imgres?imgurl=http://www.howcelebritiesloseweight.com/wp-content/uploads/2009/09/kim-cattrall_nissan_w_11.jpg&imgrefurl=http://www.howcelebritiesloseweight.com/kim-cattrall-knows-all-about-diet-and-workout/&usg=__TNkf-4NZxqLWITcXFYoROnPj7pY=&h=525&w=350&sz=31&hl=fi&start=0&sig2=iXy8-EOrGIFbaPVv3I_dVQ&zoom=1&tbnid=cGLazb1xdfxjIM:&tbnh=148&tbnw=99&ei=jtajTduLOcvo4AaM7tX2CQ&prev=/images%3Fq%3Dkim%2Bcattrall%26um%3D1%26hl%3Dfi%26sa%3DN%26biw%3D1024%26bih%3D584%26tbm%3Disch&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=308&oei=jtajTduLOcvo4AaM7tX2CQ&page=1&ndsp=19&ved=1t:429,r:2,s:0&tx=84&ty=8

Nora kirjoitti...

Mahtava kysymys. Minä olen melko tyytyväinen kroppaani, mutta muutaman osan vaihtaisin:
1. Jenkkakahvat pois
2. Hieman pienemmät rinnat
3. Kapeampi takamus
4. Kapeammat reidet
5. Allit pois
6. Lihakset paremmin näkyviin

Tällaisen kropan omistaa mielestäni monikin urheilija, erityisesti beachvolleypelaajat ja muutamat yleisurheilijat, kuten Misty May Treanor (http://www.google.fi/images?um=1&hl=fi&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Afi%3Aofficial&biw=1280&bih=665&tbm=isch&sa=1&q=Misty+May+Treanor&aq=f&aqi=&aql=&oq=), Ana Paula Connelly (http://www.google.fi/images?um=1&hl=fi&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Afi%3Aofficial&biw=1280&bih=665&tbm=isch&sa=1&q=Ana+Paula+Connelly&aq=f&aqi=&aql=&oq=) ja Jelena Isinbajeva (http://www.google.fi/images?um=1&hl=fi&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Afi%3Aofficial&biw=1280&bih=665&tbm=isch&sa=1&q=jelena+Isinbajeva&aq=f&aqi=g2&aql=&oq=)

merikukka kirjoitti...

Olen ihan tyytyväinen pienikokoiseen sopusuhtaiseen kroppaani. Yksi asia ärsyttää, kun minulla kertyy rasvaa reisiin. Lihaksiakin yritän lisätä käymällä kuntosalilla.

Anonyymi kirjoitti...

Sopusuhtaisuus on lähinnä se, mikä mielestäni tekee kropasta kauniin. Ja toinen vaikuttava tekijä on että miten ihminen itsensä kantaa. Omaani olen suhteellisen tyytyväinen, pientä kiinteytystä ajan kanssa niin hyvä tulee!

Henna-Maaria

Outi kirjoitti...

Minä olen jo pitkään etsinyt, että kenellä olisi se unelmieni kroppa. En ole löytänyt! Sen pitäisi olla yhdistelmä naisellisuutta, urheilullisuutta, ei liian timmiksi vedetty vaan luonnollisen oloinen. Kuka se voisi olla?

Suppu kirjoitti...

Höh kello on hieman yli kuusi mutta haluan vastata tähän ehdottomasti!

Satu Tuomelan kroppa on ihan mieletön! Se on terve ja lihaksikas.

Omaa kroppaani juuri työstän, hitaasti mutta varmasti tässä päästään tavoittelemaani biksukuntoon :)

Helene kirjoitti...

Onnea Henna-Maaria! Arpaonni suosi sinua. :) Laitatko yhteystiedot minulle sähköpostiin helene.auramo@gmail.com

Yaelian kirjoitti...

Haluaisin vaihtaa kroppani sellaiseen kuin se oli vielä 4 vuotta sitten,eli 24 kiloa kevyempään.Olin silloin aika tyytyväinen ja sinut oman kroppani kanssa.

Jaa blogikirjoitus kavereillesi