12. huhtikuuta 2011

Arvonta (jälleen): Mikä on paras tapa rentoutua 15 minuutissa?

Hei! Vuorossa pikainen päivitys ja aiheena taas (ylläripylläri) arvonta. Blogini ei ole muuttumassa arvontablogiksi, mutta sain niin kivan yllärin Nitalta, että oli ihan pakko laittaa pystyyn vielä toinenkin arvonta tällä viikolla. :D Ja mikä olisikaan sen parempi arvonnan kohde kuin 2 tuntia tanssia! Jee! :) Kyseessä on "JourneyDance - Sisäisen voiman löytäminen" -kurssin tunti. Tarkempi ajankohta on ensi sunnuntaina 17.4 klo 15-17 ja osoite Tehtaankatu 4B (Helsinki). Normihinta kyseiselle kurssille on 35€. Arvontaan lähtisi siis kaksi lippua, eli voittaja saa siis lipun itselleen ja kaverilleen (arvo 70€). Tämä on nyt niin hyvä juttu, että suosittelen osallistumaan. Lisätietoja ja lipun voit varata (mikäli niitä vielä riittää) täältä: http://www.nitawellness.com/en/news-a-events/events.html
 Arvontaan voi osallistua vastaamalla seuraavaan kysymykseen: "Mikä on paras tapa rentoutua 15 minuutissa?". Arvonta päättyy keskiviikkona (eli huomenna) klo 18. Ja eilisen päivän arvonta menee umpeen jo tunnin sisällä.  
P.S. Tiedoksi niille joille meni nyt hermot tästä tämän viikon arvontapostailusta: Nyt en ainakaan viikkoon laita yhtään arvontaa pystyyn. :D Huomenna aiheena taitaapi olla kikherneet, joten siirryn takaisin vahoihin höpinöihini. :)

9 kommenttia:

Krista kirjoitti...

Oloasu päälle, Spotifystä soimaan lemppari herkkis soittolista, valot pois ja sängylle makoilemaan. Tosi rentouttavaa. :) Harvoin tulee kuunneltua musiikkia ihan vain sen itsensä takia.

Milski kirjoitti...

Ite oon kanssa vähän Kristan kanssa samaa mieltä, että kyllä se musiikki pitää soida korvanapeissa ! Ite ehdottaisin nyt kesän palaillessa takapihan aurinkoista ruohikkoa, heittää siihen vaikka viltin ja ryhtyy makoilemaan. Samalla tietty voi lueskella / nuokkua. Sisätiloissa jos haluaa pysyä niin on se sänky kyllä kaiken voittava !

Nora kirjoitti...

Minä asettuisin hyvän asentoon, laittaisin hälytyksen vartin päähän, ottaisin nautinnollisen (ei kai muita olekaan) kirjan ja nukahtaisin. Vartin päästä olisi todella paljon virkeämpi ja terhakkaampi olo!

Niinhän Lenitakin sanoi, että nukkua pitää! ;)

Anonyymi kirjoitti...

Päiväunet jos heti nukahtaa niin 15min on just sopiva aika. Jos ei yhtään nukuta liikunta (reipas) antaa hyvää oloa, energiaa ja rentouttaa mieltä ja kehoa.

Peppi

Jenni kirjoitti...

Minä en osallistu arvontaan koska en ole lähimaillakaan kun nuo tanssitunnit pidetään, mutta haluan silti kertoa mun rentoutumisvinkkini.

Itse olen tykännyt kovaa viimeaikoina mennä köllöttämään joko sängylle tai vaan lattialle ja laittaa musiikin sijaan youtubesta pyörimään kkuiskausvideoita. Niissä ihmiset saattavat puhua ihan mistä tahansa, omasta elämästään tai harrastuksistaan kuiskaamalla.
Todella simppeliä ja rentouttavaa! Lempivideoitani ovat ne, joissa ihmiset kuiskaavat omalla äidinkielellään enkä välttämättä ymmärrä sanaakaan. Toinen hyvä on nimenomaan rentoutuskuiskaukset. Videot ovat yleensä noin 10 minuuttia pitkiä, missä ajassa saa ajatukset jo ihan muualle arjen kiireistä.

Itse nukahan joka ilta ihmisten erilaisiin tarinoihin ja keskellä päivääkin tää auttaa renoutumaan yllättävän kepeesti :)

Anonyymi kirjoitti...

Hyvään rentoutumiseen tarvitaan ehdottomasti kesä, aurinko, nurmikko, tai kallio merenrannalla, viltti, ja tietysti jotain musiikkia ehkä myös.

sirkkuli kirjoitti...

Hyvän kirjan kanssa sänkyyn ja taustalle musiikki soimaan hiljaisesti.

Helene Auramo kirjoitti...

Palkinnon voitti Sirkkuli! Onneksi olkoon! :)

Helene Auramo kirjoitti...

Lähetätkö siis Sirkkuli minulle sähköpostilla omat tietosi. :) Kiitos! :)

Jaa blogikirjoitus kavereillesi