3. maaliskuuta 2011

Water bottle and the real vitamin water

Kuukauden aikana olen oppinut sen, että vesi ei ole bootcampin treeneissä muilla treenaajilla pelkkää vettä, eikä vesipullo muovia. Ensin selvitin pullon salaisuuden. :) Ihmettelin treeneissä muutamaan otteeseen itsekseni sitä, että miksi joillakin oli lasipullo mukana siellä. Minä taisin olla ainoa muovipulloni kanssa. Syy selvisi siinä vaiheessa kun kävin Jukan järkkäämässä seminaarissa nimeltä "Ihminen kokonaisuutena". Muovipulloa ei suositella, sillä se ei ole ekologisin vaihtoehto ja siitä saattaa liueta veteen erilaisia aineita (pitää kysyä Jukalta hieman tarkennusta tähän). Parempi vaihtoehto on esimerkiksi lasipullo. Seminaarin jälkeen siirryin suosiolla IIN:n treenipulloon ja sitten viime viikolla panostin jopa niin paljon, että ostin uuden vesipullon Ruohonjuuresta. Olen kyllä nyt niin vietävissä näiden juttujen kanssa. :D Jukka sanoo jotain ja minä löydän itseni kaupasta ostamasta sitä... :DD
P1070563Sitten siihen itse veteen... Olin pelkkään veteen treenijuomana myös ihan tyytyväinen, kunnes yksi päivä aloin kysellä mitä muilla oli pulloissaan... Ja eipä muilla ollut vettä... :D Ja nyt olen sitten päätynyt itsekin lisäämään veteeni muita aineita. Olen noin viikon verran juonut treeneissä aina noin litran vettä (treenin aikana ja hieman sen jälkeen). Veteen sekoitan nykyisin noin ruokalusikallisen MSM:ää ja tänään uutuutena aloin testaamaan myös vehnänorasjauhetta. Se sisältää jopa yli 90 mineraalia! Maku on hieman outo, sillä se maistuu ruoholle. Mutta ehkä siihen tottuu... :D
P1070662
Bootcampia voi muuten tulla kokeilemaan ilmaiseksi kahden päivän ajan Sörnäisiin! Se onnistuu niin, että laitat Jukalle (jukka@heoy.fi) viestiä ja mainitset koodin: "hellohelene". Voitte sitten yhdessä miettiä päivät, jolloin tulet treeniin. :)
Lately I've been thinking about water and water bottles. I just bought the new Sigg-bottle (which I love) and I've started to add MSM powder to my drinks. Today I started testing also "vehnänoras jauhe" which I have no idea what it is in English. :D wheatgrass. It tastes like grass, but is super healthy! :)

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kerrotko vähän mitä bootcamp tunnilla tehdään? Olisi kiva tietää niin ehkä lähden kokeilemaan :)

Peppi

ValintojaChoices kirjoitti...

Wheatgrass on vehnänoras englanniksi ja kyllä sen terapeuttisiin voimiin uskotaan rapakoidenkin takaa. Nuista juomapulloista: minä jo mekein kerään erilaisia - on kiva kun voi ottaa erilaisen juomapullon mukaan eri fiiliksiin. Ja koetan kierrättää muovipulloja siten, että en laita ostovesijuomapulloja kirrätykseen heti vaan käytän niitä useita kertoja automatkoilla ja jumpalla.
Merja UK

Helene kirjoitti...

@Peppi Hei! Kiitos kommentistasi! Se treeni on joka arkiaamu ko 6.30-7.30. Ensimmäiset 15min menee yleensä sellaiseen venyttelyyn/joogaan. Sitten aloitetaan nostamaan hieman sykettä ja tehdään erilaisia lihasjuttuja. Suunto sanoo, että kaloreita palaa noin 270-290/kerta ja siellä ei ole mitkään rääkkitreenit koskaan. Tarkoitus on se, että siellä tehtäisiin koko ajan 70% teholla. Näin sitä jaksaa joka aamu.
Jukka kertoo välissä myös kaikkia ravintojuttuja. Tänään hän toi mm. raakasuklaata, missä oli vaikka mitä terveellisiä aineita sekoitettuna.
Sanoisin, että se on aika kokonaisvaltainen paketti. Jukka ottaa kaikki tyypit hyvin huomioon yksilöinä ja minusta siellä on todella kiva ilmapiiri. :)

Tule ihmeessä kokeilemaan! :)

@Merja Kiitos! Lisään tekstiin tuon! :) Tuo kierrätys on loistava juttu! Niin kannattaa tehdä! :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos vastauksestasi! Tulen kokeilemaan ja yritän sitten tunnistaa sinut niin voin esittäytyä :)

Peppi

Helene Auramo kirjoitti...

@Peppi: Mahtavaa! Tunnistat mut siitä, että mulla on aina sellaisella sykerönutturalla hiukset ja sitten mulla on toi valkonen vesipullo. :) Mutta tosi kiva että tuut. Kerro sitten sun mielipide hommasta! :) ..Herätys voi tuntua aluksi pahalta mutta nyt kun olen jo kaksi viikkoa treenannut niin se on ok, eli siihen tottuu. :)

Anonyymi kirjoitti...

Tulen keskiviikkona ja torstaina :)
Mulla on vaaleat, pitkät hiukset.

Peppi

Helene Auramo kirjoitti...

@Peppi Siellä nähdään! :)

Jaa blogikirjoitus kavereillesi