10. maaliskuuta 2011

Suunto M5 Review

Olen nyt muutamia viikkoja testannut uutta M5 Suuntoani, jonka sain Suunnon järjestämästä bloggaajatilaisuudesta.... Nyt on palautteen aika. :)
Olen kelloon edelleen aivan rakastunut. Minulla on kotona ehkä kahdeksan erilaista kelloa entuudestaan. On Tag Heueria (entinen vakkarikelloni), Guccia, Polaria jne. mutta Suunto on vienyt nyt toistaiseksi voiton etenkin niinä päivinä jolloin treenaan eli joka arkipäivänä (nytkin minulla on se kädessä). Suunto on minulla mukana aina Bootcampissa, missä seuraan koko ajan omaa sykettäni ja saan tallennettua treenini siihen. Seuraan siis kalorinkulutusta sen avulla, vaikken kaloreita laskekaan muuten.
En voisi enää oikein edes kuvitella, että treenaisin ilman sitä. Suunnosta on tullut treenikaverini, joka opettaa minulle koko ajan siitä kuinka voin treenata paremmin. Lisäksi se kannustaa minua. Joka treenin jälkeen katson kuinka monta tuntia minulla menee palautumiseen. Ja yleensä se sanoo aamutreenin jälkeen, että 12-11h. Eli käytännössä voisin treenata vielä illalla toisen kerran. Kohta siis aloitan varmaan myös iltatreenit.  :D
P1070488
Onko teillä sykemittaria? Jos on, niin minkälainen ja mitä olette pitäneet siitä?

In brief: I love my new Suunto M5 watch. 

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi!
Näyttää hienolta kellolta mutta aika halvalla menee kun olet antanut Suunnolle jo kelloa ja yhtä iltatilaisuutta vastaan näin monta blogikirjoitusta. Olisi oikeastaan mielenkiintoista kuulla mitä mieltä olet blogien kautta tapahtuvasta piilo/guerillamarkkinoinnista?

Helene kirjoitti...

Hei Anonyymi! Kiitos kommentistasi! :)

Aihe on erittäin tärkeä ja lähellä sydäntäni. Olen viimeiset pari vuotta ollut erittäin kiinnostunut blogeista ja piilomarkkinoinnista. Olen jopa joissain seminaareissa ollut puhumassa aiheesta. :) On erittäin tärkeää, että blogeissa käy ilmi se, että tuotteet on saatu, eikä niitä ole ostettu. Minusta olen ollut tässä asiassa erittäin läpinäkyvä tai niin olen pyrkinyt olemaan. :)

Mitä tulee Suuntoon, olen tehnyt aiheesta kaksi postausta:

1) Suunnon järjestämä tapahtuma
http://hello2helene.blogspot.com/2011/02/blogger-meetup-organized-by-suunto.html
2) Tämä arviopostaus

Tämän lisäksi mainitsin Suunnon yhdessä lauseessa eräässä kirjoituksessani, missä kerroin, että kyseinen kello on testissä. http://hello2helene.blogspot.com/2011/02/sunday-check-in-04kg-total-49kg-in.html

Selvennyksenä vielä se, että Suunto ei ole painostanut/pyytänyt/kehoittanut minua mitenkään kirjoittamaan kellosta. Olen tehnyt tämän täysin omasta vapaasta tahdostani ja siitä, että kello on minsta todella hyvä ja voin suositella sitä.

Evalyh kirjoitti...

Mulla on Suunto M2 ja myös saatu. Kuitenkaan missään välissä ei edes vihjaistu siihen, että siitä olisi pakko kirjoittaa. Mielestäni kuitenkin kun saa näinkin upean lahjan niin on vaan kohteliasta sitten kertoa siitä REHELLINEN mielipide. Ja kun se rehellinen mielipide on se, että ainakin itse rakastan tätä mittaria ja se on ehdottomasti aina treeneissä mukana niin miksi en kertoisi sitä myös muille ja suosittelisi heille, jotka itselleen sykemittaria etsivät? :)

Eli joo, mulla on M-sarjan yksinkertaisempi versio ja tykkäilen kovin. :)

Outi kirjoitti...

Punainen Polarin RS300X on minun rakkauteni. :)

Kkartio kirjoitti...

Mulla on ollut kaksi Polaria, aiempi oli ihan karvalakkimalli ja vielä vanha sellainen, sen kanssa meni hermot, kun se sotkeutui muiden jumppareiden sykemittareista ja näytti kaiken melko yläkanttiin, ainakin tokaan Polariin verrattuna. Toinen on paria kuukautta vajaa vuoden vanha ja se on käynyt jo kahdesti huollossa, aina menee remmi rikki, joten musta tuntuu, että kolmas sykemittarini ei ole enää Polar. Aiemmin vieroksuin Suuntoa, kun kaverilla sen käyttö näytti tosi hankalalta. Onko se hankala?

ValintojaChoices kirjoitti...

Minullakin on ollut kaksi Polaria, jotka ovat passanneet oikein hyvin tarpeisiini. Olen harkitsemassa uuden sykemittarin hankkimista ja kovasti kallistumassa Suunnon kannalle.

Helene kirjoitti...

@Evalyh Kiitos kommentistasi! :)
@Outi Kiitos! Kuinka usein käytöt kelloa? Onko sinulla ollut rannekeen kanssa jotain ongelmaa?

@Kkartio Harmi juttu, että rannekeen kanssa on ollut ongelmaa. Minulla ei koskaan olut oman Polarinin kanssa tuota haastetta.
Suunto on ollut minusta todella helppo käyttää. Ei ole ollut mitään ongelmia sen kanssa. Tosin käytän sitä vain noissa treeneissä aika yksinkertaisella tavalla. En ole vielä tehnyt mitään ohjelmia sillä jne. Peruskäyttö on toistaiseksi riittänyt.

Jaa blogikirjoitus kavereillesi