20. maaliskuuta 2011

Sunday Check-In -0.0kg (Total -6kg in eleven weeks)

Voih, kun tämän päivityksen kanssa meni tänään myöhäiseksi... Olen koko päivän tehnyt töitä ja vielä olisi muutama juttu edessä (hyvä, että edes kerkesin tässä välissä pyörähtää blogini puolella). Olen koko päivän valmistellut seuraavan viikon juttuja ja budjetoinut. Silmät alkavat olla ristissä ja haaveilen jo siitä, että pääsen sänkyyn makaamaan (kuten kuvan kissa). :D
sleeping cat
Kuten otsikosta voi lukea, ei painoa ole tällä viikolla pudonnut ollenkaan. Hienoa on kuitenkin se, ettei se ole noussut! :) Pääsyynä siihen ettei paino ole pudonnut on varmasti se, että erinäisitä syistä johtuen (pääosin flunssa) liikuin viime viikolla vähemmän. Söin myös enemmän leipää ja juustoja tällä viikolla kuin aiemmin. Olen syönyt smoothieita joka päivä ja Ruohonjuuren eri versioita on tullut testattua aika hyvin. Teen niistä jonkilaisen rapon myöhemmin.
Eniten minua harmittaa viime viikossa se, että se oli niin kiireinen, etten kerennyt tehdä tarpeeksi ruokaa kotona. Myös ensi viikko tulee olemaan todella kiireinen ja se hieman pelottaa tämän elämäntaparemonttini osalta. Kun on kiire, on erittäin hankala keskittyä ruokaan ja muihin terveellisiin asioihin. Yritän kuitenkin saada itselleni hieman vapaata joka päiväksi ja tehdä ruokaa kotona ainakin enemmän kuin viime viikolla. Miten teidän viikkonne sujui? :)

2 kommenttia:

Saara kirjoitti...

Hei Helene! Halusin vain tulla kiittämään sinua vinkkauksestasi Borealin Katin suuntaan. Tämänpäivän keskustelun perusteella luulen, että elämässäni kääntyy pian uusi sivu kohti parempaa elämää :) Kiitos!

Helene kirjoitti...

Ihana kuulla Saara! :)

Jaa blogikirjoitus kavereillesi