7. maaliskuuta 2011

Sun dried bananas

Uusin löytöni on ehdottomasti auringossa kuivatetut banaanilastut. Kun näitä on maistanut kerran, ei niihin toisenlaisiin (öljyssä paistetuihin) banaanilastuihin viitsi enää koskea. Sain vinkin muutama viikko sitten kun olin muuttamassa Jenniä. Näitä saa ainakin Kampin Ruohonjuuresta ja ihan halvimmasta päästä ne eivät kyllä ole. Yritin itse hieman säännöstellä niitä, mutta kyllä ne menivät vuorokaudessa Tepon ja minun suihin. :D
P1070718
Look what I found from Ruohonjuuri market! Let me introduce you to the sun dried bananas. They taste really good (much better that the normal oily ones).

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Punnitse&säästä myy halvemmalla!

Helene Auramo kirjoitti...

Kiitos Anonyymi! Se onkin tuossa meidän kodin naapurissa. :) Pitää siis käydä siellä ensi kerralla.

Jenni kirjoitti...

Löysin tämän postauksen luettuani sattumalta samanlaisen banaanilastubussin Manchesterista eräästä vegaanikaupasta 1,49 punnalla. Ostin sen mielenkiinnosta, ja siis ovat kyllä tosi hyviä! Kuinka paljon kalliimpia ne mahtavat olla Suomessa? Mietin vaan että kannattaako niitä alkaa survomaan matkalaukkuun kun palaan takaisin kotiin :)

Kiitos muuten todella energisoivasta blogista, olen itsekin saanut vähän puhtia terveellisempään elämään tätä luettuani. Odotan aina sunnuntaista päivitystäsi jännityksellä, mikä on hassua koska en kauheesti myötäelä yleensä näissä blogihommissa... joten, ihan oon peukalot pystyssä.

Helene kirjoitti...

@Jenni Kiva kuulla.. Kerron sinulle etukäteen salaisuuden (ettei tarvitse niin paljon jännittää)... :) Tällä viikolla kiloja on ropissut! :D Tulossa on tosi hyvä viikko, jollen huomenna ja lauantaina elele todella epäterveellisesti. :)

Sitten banaaneista... Kyllä tuo oli joku 3-4€... Yritän muistaa katsoa sen hinnan kun menen seuraavaksi mm. Punnitse&Säästä-kauppaan.

goji&avocado kirjoitti...

Nämä ovat ihan mahtavia! Pussillinen tosiaan hupenee ihan hetkessä... Itsekin olen jo kauan ollut aikeissa kirjoitella näistä blogissani, mutten ole saanut aikaan.

Jaa blogikirjoitus kavereillesi