5. maaliskuuta 2011

Next some Yogi tea

Tänään olen viettänyt vapaapäivää. Aamulla kävimmme Tepon kanssa Ruohonjuuressa ja Tennispalatsin taidenäyttelyssä. Näyttely oli minusta jälleen kerran loistava ja taide saa minut kyllä aina rentoutumaan. Taideteollisen opinnot tosin alkavat aina kummittelemaan mielessäni, mutta ne saa aika nopeasti siirrettyä syrjään (toivottavasti kukaan opettajani ei lue blogiani...). :D
Vapaapäivän seuraavan rentouttavan hetken aion viettää seuraavien asioiden parissa: kuppi teetä ja mukava lehti.
P1070710
Tuo Yogi-tee on aivan parasta teetä ja lisäksi luomua. Suosittelen.
P1070712
Ostin tuon Fit-lehden ensimmäistä kertaa ja ihan hyvältä se vaikuttaa. Plussaa se saa etenkin siitä, että laihdutusmainokset (tarkoitan siis lähinnä laihdutusjuomamainoksia) eivät pursunneet lehdestä, toisin kuin eräässä toisessa kilpailevassa lehdessä... Ehdottomasti paras löytö kyseisestä numerosta oli vesipullo. Harkitsen tuon ostamista valkoisena. Vesäpulloja kun käytän kuitenkin joka päivä, joten niitä ei ole koskaan liikaa.
P1070706
Hyvää lauantai-iltaa kaikille! Niin ja tämän viikon arvonnan voittaja on selvillä! Hän on blahblahblah ja voittona hänelle lähtee huulirasva! Onnea! :)
It's been quite lazy Saturday today and I plan to continue it that way... Next I'm going to drink some Yogi tea and read some magazines... Have a great weekend! 

2 kommenttia:

Opettaja kirjoitti...

Kyllä luetaan :-)

Helene kirjoitti...

Ounou! :D

Jaa blogikirjoitus kavereillesi