19. maaliskuuta 2011

Kipeänä

Olen flunssassa ja eiliset treenit jäivät siksi väliin. Myös töissä jouduin ottamaan hieman rauhallisemmin. Tänään on tämän viikon ainoa vapaapäivä ja en todellakaan aio viettää sitä pelkästään kotona. Haluan käydä jossain taidenäyttelyssä. Se on minusta täydellinen tapa rentoutua ja löysin tämän harrastuksen vasta noin vuosi sitten vaikka opiskelenkin Taideteollisessa korkeakoulussa... Suosittelen sitä kyllä kaikille. Yksi taidenäyttely kuussa on aivan pakollinen juttu. :)
TeaPapuPapu
Lauantai aamuni on mennyt siinä, että olen laulanut (mikä ei kyllä ole hyvä juttu tuon kurkun kannalta...), juonut Yogi-teetä, testaillut puhelimellani uusia sovelluksia (yllä olevat kuvat teestä ja Papu-kanistani on otettu iPhonen Instagram-sovelluksella) ja miettinyt mitä pitäisi tänään tehdä. IIN:n luennoissa olisi minulla tänään vuorossa David Wolfen luento. Jee! Aion perehtyä siihen hieman illemmalla. Lounaaksi aion tehdä smoothien ja illalla syödä ehkä salaattia. Eilen söin illalla leipää ja sinihomejuustoa.. Ei paras illallinen kyllä todellakaan. Hieman hävettää myöntää, mutta onneksi se menee siihen 10% joukkoon, minkä saa fuskata aterioissa.

2 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Täälläkin ollaan kippeenä ja oon nyt huomannut jo useamman päivän kurkkukivun ja lämpöilyn jälkeen, että niin omituista kuin se onkin, tekee mieli just kaikkea paskaa, mistä ei varmasti saa keholle voimaa. Tokihan vetämätön olo aiheuttaa myös sen, ettei jaksa kokata tai tiskata, joten kaikki quick and easy houkuttelee ihan siitäkin syystä.
Taidenäyttely kipeenäkin kuulostaa hyvältä, vaikken mikään varsinainen harrastaja olekaan. Mulla ois luvassa teatteria illalla ja kerään just voimia et jaksaisin lähteä.
Parantumisia!

Helene kirjoitti...

Kiitos Maija! :) Juu, juuri tuo kaikki "nopea ja helppo" houkuttelee silloin. Kipeenä on aina todella tylsää! :( Paranemisia myös sinulle! :)

Jaa blogikirjoitus kavereillesi