9. maaliskuuta 2011

Coconut oil is a perfect moisturizer

Minulla oli entuudestaan hieman skeptinen asenne luonnonkosmetiikkaa kohtaan. Ajattelin etteivät kyseiset tuotteet ole yhtä hyviä ja ettei esimerkiksi luonnonripsari tuuhenna ripsiä niin paljon kuin normaali ripsari. Epäilykistäni huolimatta nappasin Ruohonjuuresta testiksi noin 8 euroa maksavan Benecos-ripsivärin. Yllätys oli todella positiivinen. Se oli yhtä hyvä jollei jopa parempi kuin muut aiemmin ostamani ripsarit. Suosittelen tätä tuotetta todella paljon ja olen aivan rakastunut siihen.
P1070570
Positiivisen yllätyksen saattelemana päädyin ostamaan vielä toisen tuotteen ja se oli Dr. Hauschkan huulirasva, josta minulla oli blogissanikin pieni kilpailu meneillään. Se on ollut aivan ihana tuote ja kulkee mukanani laukussa niin töissä kuin vapaa-ajallakin.
Mutta nyt tulee löytöjen löytö (kiitos lukijalleni Pauliinalle, joka vinkkasi tästä blogini kommenttiosiossa)! Ostin Ruohonjuuresta (mistäpä muualtakaan?:D) kookosöljyä, joka maksaa noin 13 euroa. Se ei sisällä mitään muita ainesosia ja sitä voi käyttää myös ruoanlaitossa. Minä ostin sen kuitenkin uudeksi rasvaksi ja muutaman päivän kokeilun jälkeen voin sanoa, että se on ehkä ihanin rasva ikinä! Sain koppurajalkani todella hyvään kuntoon ja olen käyttänyt sitä myös kasvorasvana. Se tuoksuu kookokselle ja huulissa maistuu ihanalle. Myös Teppo on käyttänyt sitä otsaansa, missä on allergiaa ja kyllä se näyttäisi hieman paremmalta... Jatketaan täällä suunnalla kokeiluja! Raportoin taas myöhemmin lisää!
P1070733
P1070752
I have a new moisturizer (coconut oil)! Thanks for my reader Pauliina for the tip. I just love it and I highly recommend it. 

6 kommenttia:

jarna kirjoitti...

Hienoa että olet löytänyt kookosöljyn! Luepas vanha postaukseni aiheesta täältä, siinä pikku-peruspaketti asiasta:
http://tyylisuuntauksia.blogspot.com/2009/08/kookosoljysta-moneksi.html

Outi kirjoitti...

Kuulostaa hyvältä tuo kookosrasva. Minä en voi sietää kookoksen makua syötynä, joten ehkä se onkin tarkoitettu ulkoisesti. ;)

Helene kirjoitti...

Kiitos Jarna! Tsekkaan juttusi :)

@ Outi Sama juttu. Ostin joskus ala-asteella kookosrasvan, koska se oli niin ihanan tuoksuinen (silloin). Kun olin käyttänyt sitä kuukauden en enää voinut sietää sen hajua ja se jatkui kunnes viima kuussa löysin kookosveden... Ja nyt kookosrasvan! :) Ihanalta tuoksuvat!

a kirjoitti...

Huomaa, että kun tulee lämmin, kookosrasva sulaa nestemäiseksi. On tärkeää, että joko annat sen olla huoneenlämmössä TAI pidät kylmässä, mutta et venkslaa edestakaisin.

Hattara kirjoitti...

Kookosöljy toimii myös deodoranttina. Kainaloihin vaan sitä levittämään! :)

Helene kirjoitti...

@a Kiitos vinkistä! Enpä tullut ajatelleeksi! :)

@Hattari Kiitos vinkistä! :) Pitää testata viikonloppuna. :)

Jaa blogikirjoitus kavereillesi