21. maaliskuuta 2011

Arjen rentouttajat

Heippa! :) Päivä on mennyt vaihteeksi vauhdikkaissa merkeissä. Olen vieläkin töissä ja ajattelin kirjoittaa blogiini ennen kuin suuntaan kotia kohti. Illalla en aio tehdä töitä, blogata tai edes opiskella vaan aion keskittyä rentoutumiseen. Haluan parantua flunssasta kokonaan ja ehkä se katoaa lopullisesti tuossa illalla kun teen kupin teetä ja luen vaikka hieman kirjaa.
Unelmani olisi lähteä pienelle minilomalle, mutta tällä hetkellä se ei näytä mahdolliselta. Monet ostavat matkoja, minun matkarahani tuntuvat hupenevan yrityksiin tai kouluihin. Nyt niin taitaa taas käydä kun olen perustamassa uutta yritystä... :D Toisaalta, ehkä tämä sijoitus sitten tulevaisuudessa poikii monta matkaa. ;)
Silloin kun ei ole mahdollisuutta matkustaa tai muutenkaan tuhlata rahoja esimerkiksi hierontoihin, on hyvä ottaa kotikonstit käyttöön... Se on saanutkin minut pohtimaan hieman sitä, miten arjesta saisi hieman rentouttavampaa. Tässä oman listani top 5 asiaa:
1) Lämmin suihku. Kylpy olisi ehkä vielä rentouttavampi, mutta nykyisessä asunnossamme ei sitä löydy.
2) Musiikin kuuntelu ja jonkin asian suunnittelu samanaikaisesti 
Suunnittelu tarkoittaa minulla esimerkiksi sisustuksen tekemistä, laukun suunnittelua tai sitten vaikka vain piirtämistä. Minun on pitkään pitänyt suunnitella iPhone-kotelo tai pieni laukku. Ehkä ne voisivat päätyä listalleni tänään.
3) Kirjan lukeminen
Minulla olisi kasa erilaisia hyviä kirjoja luettavana. Parhaat kirjat (jos työhöni liittyvää kirjallisuutta ei lasketa) ovat elämänkerrat ja ruokakirjat.
P1060409
4) Taidenäyttelyt
Tänään en kerkeä enää taidenäyttelyyn, mutta viikonloppuisin tämä on hyvä harrastus.
5) Elokuvien tai sarjojen katsominen. Viime viikot ovat menneet True Bloodin seasonien parissa, mutta nyt ne on katsottu kokonaan. Pitäisi siis löytää jokin uusi sarja. Olisiko kellään hyviä ehdotuksia? Jokin scifi kiinnostaisi ehkä...
Mikä on teidän vinkkinne rentoutumiseen keskellä arkea?

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Komediaa kaipaavalle Modern family-niminen ohjelma on ihan huippu! Mahtavaa kuvausta nykyajasta silloin, kun kaikki mahdollinen menee pieleen.

Anonyymi kirjoitti...

Smallville on ollut hyvä, olen nyt puolessa välissä. Vaikka se alkaakin vähän teinisarjamaisesti, niin 10 vuodessa hahmot kasvavat ja ote "synkkenee". Suosittelen.
Farscape ja Babylon 5 tietenkin myös. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Evita-lehdessä oli eilen myös hyvä juttu siitä kuinka onnellisuus löytyy arjen pienistä iloista ja rutiineista, joista pitää ja joita itselleen luo. Mietin mikä minut tekee iloiseksi arjessa ja mistä en haluaisi luopua, mieleen tulivat seuraavat asiat: Hesari aamuisin, tekstiviestit miehen kanssa päivän aikana, joka viikkoiset liikunta hetket ystävän kanssa (hoitaa kehoa ja mieltä :)), aamut jolloin saa nukkua pitkään mutta myös aikaiset aamut jolloin saa lähteä joogatreeniin :)

Peppi

Erika kirjoitti...

Minun arjen TOP 3 rentouttajat:
1. Avokilta saatu kokovartalohieronta, luksusta:)
2. Jumppat ystävän kanssa
3. Ahkeran päivän päätteeksi sohvalla löhöily villasukat jalassa, teekuppi kädessä ja lemppari tv-sarja töllössä.

Helene kirjoitti...

Kiitos teille kaikille noista vinkeistä!

Modern family kuulostaa mielenkiintoiselle! :) Samoin Smallville. Babylon 5 voisi olla kanssa hyvä... En ole sitä oikein koskaan katsonut.

Kiitos Peppi vinkeistäsi! :) Pitää etsiä tuo Evita käsiini! :)

Kiitos Erika vinkeistäsi! Pitää testat heti tuo ensimmäinen... Jos vaikka Teppo jaksaisi hieroa jo tänään. :)

Jaa blogikirjoitus kavereillesi